#GALA2021: Premii pentru liderii pieței rezidențiale. Succesul lor susține imobiliarele românești

Ei reprezintă exemple de urmat, dacă activezi în imobiliare. Le recunoaștem implicarea, rezultatele și performanța atinsă în business la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

La Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 nu am pregătit doar premii dedicate performanțelor obținute de echipele din agențiile imobiliare și nici doar ansamblurilor rezidențiale cu adevărat calitative din piață.

Îi premiem și pe cei mai buni dintre cei buni în acest business. Trofeele lor vor fi acordate în categoria „Oameni în imobiliare” .

Află cine poate fi nominalizat sau poate candida pentru unul dintre aceste premii de la colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Manager. Ai toate informațiile, mai jos, în format video.

1. Antreprenorul anului 2020 în imobiliare: APLICĂ AICI

2. Agentul imobiliar al anului 2020: APLICĂ AICI

3. Leadershipul anului 2020 în imobiliare: APLICĂ AICI

4. Contribuția continuă în imobiliare 2020: APLICĂ AICI

Aplică sau nominalizează persoana care crezi că merită cu adevărat unul dintre aceste premii!

Termenul limită pentru depunerea înscrierilor este 31 martie 2021.

Nu uita să arunci o privire și în categoriile de premii dedicate agențiilor imobiliare și dezvoltatorilor. INTRĂ AICI pe site-ul dedicat Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

Evenimentul va fi organizat pe data de 28 mai și va fi transmis live de la Hotelul Radisson Blu din București.

Ediția cu numărul VI a Galei Profesioniștilor în Imobiliare va fi una hibrid. Organizatorii și gazda ta se vor afla la locație. Ne dorim să avem cel puțin finaliștii alături de noi, dar în lipsa cadrului legal, ne vedem online, din nou.

Îți promitem că Gala Profesioniștilor în Imobiliare din 2021 va fi chiar mai spectaculoasă ca cea de anul trecut, care a și fost primul eveniment dedicat exclusiv agenților, dezvoltatorilor și investitorilor din real estate-ul românesc difuzat live, online. Lista câștigătorilor AICI.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])