Încep pregătirile pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021! Află primele detalii

Gala Profesioniștilor în Imobiliare ajunge, anul acesta, la ediția cu numărul VI. Ne-am pus în mișcare din timp și ne pregătim să recompensăm rezultatele obținute de agențiile imobiliare și de dezvoltatori în 2020, un an care nu a fost deloc lipsit de provocări.

Am dat startul demersurilor pentru organizarea Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021, pe 18 ianuarie.

Pentru că ne dorim ca premiile noastre să reflecte cât mai bine realitatea din piață și să fie acordate pe criterii bine gândite, cu un grad mare de relevanță în procesul de jurizare, am apelat la sprijinul unor profesioniști în domeniu.

Aceștia ne-au fost alături într-o dezbatere extrem de interesantă, organizată online, și ne-au oferit feedback valoros pentru modul în care se va desfășura anul acesta Gala Profesioniștilor în Imobiliare. Au participat la discuții:

  • Andreea Comșa – CEO Premier Estate Management
  • Ana-Maria Nemțanu – Director of Sales & Marketing Gran Via Real Estate
  • Eugen Encuțescu – CEO Eugene Estate și fondator al Comunității Elitelor Imobiliare din România
  • Igor Postovanu – Realtor și fost președinte al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România
  • Răzvan Cuc – președinte RE/MAX România

Le mulțumim pentru întreaga contribuție și pentru aportul pe care l-au oferit în îmbunătățirea criteriilor de selecție menite să determine marii câștigători ai Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

Premiile vor fi grupate, ca anul trecut, în trei mari categorii – Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari, Oameni în Imobiliare – dar vă pregătim unele surprize.

Rămâneți alături de noi în săptămânile ce urmează pentru mai multe detalii despre înscrieri și despre procesul de jurizare.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 va fi organizată pe 28 mai. Va fi cel puțin la fel de spectaculoasă ca cea din 2020!

Corina Caragea, gazda Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020

Anul trecut, am organizat primul eveniment dedicat exclusiv agenților, dezvoltatorilor și investitorilor din real estate-ul românesc difuzat live, online. Lista câștigătorilor AICI.

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])