Juriul a fost anunțat! Iată cine va alege agențiile câștigătoare la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Anul 2020 nu a fost unul ușor, dar nici tu nu te-ai dat bătut, ai lucrat mai mult, ai inovat și iată că acum rezultatele vorbesc de la sine. Meriți să fii răsplătit pentru performanțele obținute. Candidează acum și impresionează juriul, iar noi te premiem cu un trofeu la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021!

Te poți înscrie în cursa pentru cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc doar până pe 31 martie. Termenul limită se apropie rapid, nu rata această oportunitate!

După ce îți depui candidatura, intri în concurs pentru unul dintre trofeele Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021. Acestea sunt acordate pe baza unei analize detaliate a datelor transmise de tine și prin punctarea candidaturii tale în funcție un set strict, clar definit, de criterii aferente fiecărui premiu în parte.

Consultă AICI lista integrală a premiilor dedicate agențiilor imobiliare.

Toate acestea vor fi realizate exclusiv de un juriu format din specialiști și din reprezentanți Imobiliare.ro. Membrii juriului se vor reuni online pentru alegerea finaliștilor. Procesul de votare va fi secret. Nici măcar ei nu vor afla câștigătorii până în ziua evenimentului, pe 28 mai.

Iată pe cine trebuie să convingi că agenția ta a avut cele mai bune performanțe anul trecut:

  • Ana-Maria Nemțanu – Director of Sales & Marketing Gran Via Real Estate
  • Alina Ciocoiu – Director General Adjunct Wallberg
  • Igor Postovanu – fost președinte al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România
  • Alexandra Neagu – Product Manager Agenții Imobiliare.ro
  • Costin Voicu – Manager Vânzări Imobiliare.ro

Un juriu distinct va alege câștigătorii premiilor din categoria „Dezvoltatori Imobiliari” . Află detalii despre componența juriului.

Finaliștii categoriei „Oameni în imobiliare” vor fi nominalizați în urma reunirii celor două jurii.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 va fi transmisă live, pe 28 mai, de la Hotelul Radisson Blu din București. 

Citește și: Noi premii dedicate agențiilor imobiliare la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Citește și: Noi premii dedicate dezvoltatorilor la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])