Noi premii dedicate agențiilor imobiliare la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 vine cu multe noutăți! Află primele detalii despre ce le-am pregătit celor care vor concura pentru trofeele dedicate agențiilor imobiliare. 

Anul acesta introducem noi premii dedicate agențiilor la Gala Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment cu tradiție deja în real estate-ul românesc ajuns la ediția cu numărul VI.

Am decis alături de specialiștii din domeniu care ne-au fost alături încă din momentul în care am dat startul pregătirilor să adăugăm două trofee pentru a recompensa și alte rezultate remarcabile obținute de agențiile imobiliare în 2020.

Este vorba despre premiul pentru „Agenția High-End a anului 2020” – specializată în tranzacții imobiliare cu proprietăți exclusiviste, și „Agenția inovatoare a anului 2020” – un trofeu pe care îl vom acorda pentru un concept complet nou adus pe piață sau un mod de lucru inovator, mai ales în contextul pandemiei.

Un alt trofeu va fi acordat diferit la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021. Este vorba despre cel aferent investiției făcute în educație de jucătorii din piață. Vom premia, în schimb, „Cel mai bun program de educație” oferit de brandurile cu greutate din România.

Îți reamintim că premiile vor fi grupate, ca anul trecut, în trei mari categorii – Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari, Oameni în Imobiliare.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 va fi organizată pe 28 mai. Rămâi alături de noi în săptămânile ce urmează pentru mai multe detalii despre înscrieri și despre procesul de jurizare.

Citește și: Atenție mai mare acordată amenajărilor interioare în 2021. Bugetul mediu alocat

Citește și: Casă sau apartament? Locuințele românilor în raport cu cele ale altor europeni

Citește și: Timișoara și Cluj-Napoca, printre cele mai sănătoase orașe din lume în care să locuiești

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])