Noi premii dedicate dezvoltatorilor la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Ne pregătim să-ți aducem noi surprize la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021. Află primele detalii despre trofeele pe care le vom acorda dezvoltatorilor imobiliari.  

Și anul acesta vom premia la Gala Profesioniștilor în Imobiliare rezultatele remarcabile obținute de jucătorii din domeniu. Pe 28 mai vom organiza ediția cu numărul VI a acestui eveniment de referință pentru real estate-ul românesc.

În 2021 am decis, alături de specialiștii care ne-au fost alături încă din momentul în care am dat startul pregătirilor, să introducem noi premii dedicate dezvoltatorilor imobiliari pentru a le recompensa eforturile depuse de-a lungul anului trecut, marcat de provocările aduse de pandemia de coronavirus.

Vom premia, astfel, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021:

  • „Ansamblul boutique al anului 2020” – proiect de mici dimensiuni, cu cel mult 30 de apartamente, care beneficiază de o arhitectură deosebită și finisaje high-end
  • „Ansamblul de case și vile al anului 2020” – proiect ce cuprinde doar astfel de proprietăți, tot mai cerute în contextul pandemiei
  • „Echipa de vânzări a anului 2020/ Dezvoltator imobiliar” – trofeu care va fi oferit unei echipe interne de vânzări, cu rezultate excelente anul trecut
  • „Premiul pentru regenerare urbană” – prin care ne dorim să recunoaștem eforturile depuse de un dezvoltator pentru a transforma radical peisajul urban prin reconversia unui fost lot industrial sau unui teren abandonat într-un proiect care aduce plus-valoarea comunității.

Modalitatea de acordare pentru alte două premii va fi schimbată. Este vorba despre trofeul „Impact în comunitate” ce va fi oferit acelui dezvoltator care reușește să ridice standardul de viață în comunitatea în care este amplasat proiectul său, aducând plus-valoare nu doar rezidenților, ci și celorlalți locuitori din împrejurimi prin diverse inițiative – amenajarea unui parc, unui nod de transport, etc.

Trofeul pentru „Conceptul nou al anului 2020” va fi acordat unui proiect pentru care lucrările au fost deja demarate, nu doar pentru un proiect lansat.

Îți reamintim că premiile vor fi grupate, ca anul trecut, în trei mari categorii – Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari, Oameni în Imobiliare.

Rămâi alături de noi în săptămânile ce urmează pentru mai multe detalii despre înscrieri și despre procesul de jurizare.

Citește și: Noi premii dedicate agențiilor imobiliare la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Citește și: Încep pregătirile pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021! Află primele detalii

Citește și: Un consultant imobiliar din România a ajuns într-un top internațional, după ce a tranzacționat proprietăți de peste 8 milioane de euro în 2020

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])