Primele detalii despre juriul care va desemna câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Te-ai înscris în cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021? Află acum primele detalii despre membrii juriului.

Termenul limită pentru înscrierea candidaturilor în cursa pentru trofeele Galei Profesioniștilor în Imobiliare se apropie rapid.

Nu rata oportunitatea de a intra în concurs pentru cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc! Aplică și tu până pe 31 martie.

Toate candidaturile vor fi analizate și punctate în funcție de un set de criterii clar definit de către membrii celor două jurii care vor alege câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

Convinge-i că rezultatele pe care le-ai obținut sunt excelente sau că proiectul pe care l-ai lansat face cu adevărat diferența la nivelul pieței rezidențiale și vei câștiga!

Printre cei care vor fi implicați anul acesta în procesul de jurizare dedicat categoriei „Dezvoltatori imobiliari” se numără:

  • Eugen Encuțescu – CEO Eugene Estate, agenție activă în Timișoara și București, și membru fondator al Comunității Elitelor Imobiliare din România
  • Andreea Comșa – fondator și CEO Premier Estate Management, companie lansată încă din 2008 pe piața imobiliară
  • Călin Cozma – manager Decent Real Estate, agenție imobiliară cu peste 10 ani de experiență pe piața din Brașov
  • Dragoș Bocan – arhitect prof. Facultatea de Arhitectură, Universitatea Politehnică Timișoara
  • Daniel Crainic – CMO Imobiliare.ro
  • Sebastian Pascu – Product Manager Imobiliare.ro

AFLĂ AICI toate detaliile despre premiile dedicate dezvoltatorilor imobiliari la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021, dar și despre criteriile de eligibilitate necesare pentru a te înscrie în concurs.

Juriul se va reuni, online, pentru a alege finaliștii. Procesul de votare este secret.

Câștigătorii vor fi anunțați, în direct, în cadrul evenimentului care va fi transmis live de la Hotelul Radisson Blu din București.

Un juriu distinct va alege câștigătorii categoriei „Agenții imobiliare”. Finaliștii categoriei „Oameni în imobiliare” vor fi nominalizați în urma reunirii celor două jurii.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 va fi organizată pe 28 mai.

Citește și: #GALA2021 – Premiem performanța agențiilor imobiliare. Înscrie-te în concurs și câștigă trofeul binemeritat!

Citește și: #GALA2021 – Intră în cursa pentru cele mai râvnite premii dedicate dezvoltatorilor imobiliari. Proiectul tău merită să câștige!

Citește și: #GALA2021 – Premii pentru liderii pieței rezidențiale. Succesul lor susține imobiliarele românești

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])