Începe seria evenimentelor #CPIRegional2019: primele opriri, la Brașov și Sibiu

Primele două întâlniri din seria #CPIRegional2019 vor avea loc săptămâna viitoare, pe 21 și, respectiv, 22 mai.

Incepe seria evenimentelor CPI Regional 2019 Brasov Sibiu

În luna martie, am aniversat împreună, la CPI Național 2019, împlinirea a zece ani de la crearea Clubului Profesioniștilor în Imobiliare. De atunci, evenimentele desfășurate sub egida CPI au devenit una dintre cele mai importante „tradiții” din breasla imobiliarilor. Cum misiunea fiecăruia de a lua parte la „construcția” acestei piețe continuă, începem, de săptămâna viitoare, și seria întâlnirilor CPI desfășurate la nivel regional.

Primele două centre regionale de pe itinerariul CPI sunt Brașovul (21 mai) și Sibiul (22 mai), iar întâlnirile vor avea loc la Hotelul Kronwell și, respectiv, la Hilton. Sesiunile din ambele orașe vor fi organizate pe două module, unul dedicat agențiilor imobiliare, iar cel de-al doilea dezvoltatorilor.

Click pentru a vedea agenda și a te înscrie la #CPIRegional2019!

Pentru agenții…

Prima prezentare din cadrul modulului dedicat agențiilor va fi ținută de trainerul Remus Bălan și va fi centrată pe o temă importantă în viața de zi cu zi a oricărui profesionist în imobiliare (și nu numai!): managementul timpului. Ne dorim ca, în urma acestei prezentări, să poți avea o imagine mai clară despre care ar fi cele mai eficiente practici în industria imobiliară.

În cadrul seriei CPI Regional 2019, vom introduce și un concept nou în cadrul evenimentelor noastre – este vorba despre ceea ce numim World Café, anume un timp dedicat discuțiilor pe grupuri despre cele mai „fierbinți” subiecte din piața imobiliară. Fiecare participant va avea de ales două (din trei) subiecte de discuții, fiecare dintre acestea având alocate 30 de minute. Prezentând problemele și soluțiile găsite, la sfârșit vom putea avea o imagine de ansamblu asupra pieței și provocărilor ei.

Va urma o prezentare din partea echipei Imobiliare.ro cuprinzând sfaturi practice (tips & tricks) pentru îmbunătățrea performanțelor tale în vânzări, profitând la maximum de beneficiile pachetului tău de servicii. De pe agenda CPI nu poate lipsi, desigur, nici panelul de discuții cu liderii locali din imobiliare, ce va avea loc înainte de prânz.

Aici poți afla mai multe detalii despre „maratonul” #CPIRegional2019!

…și pentru devoltatori

În cadrul modulului dedicat dezvoltatorilor imobiliari, prima prezentare va avea ca subiect performanța vânzărilor în online, punându-se față în față două moduri de lucru: anunțurile cu plata la lead și cele cu plata la succes.

În continuare, un reprezentant al Analize Imobiliare (platformă lansată și susținută de Imobiliare.ro) va expune un studiu de caz despre modul în care datele de piață furnizate unui dezvoltator imobiliar l-au ajutat pe acesta înainte de a lua decizia demarării unui proiect imobiliar.

Și dezvoltatorii vor avea șansa de a lua parte la World Café, pentru discutarea subiectelor care, din punctul lor de vedere, sunt de actualitate pentru piața imobiliară. Avantajul este că, la sfârșit, participanții vor avea, împreună, o perspectivă mai clară asupra situației din piață.