Înscrierile pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 au luat sfârșit! Iată ce urmează

Reprezentanții agențiilor imobiliare și dezvoltatorii din România au avut, mai bine de o lună, șansa de a-și înscrie candidatura și de a intra în concurs pentru unul dintre zecile de trofee pe care le pregătim la ediția din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Termenul limită pentru înscrierea candidaturilor a fost, în 2019, 25 februarie, ora 21:00. La solicitările voastre, am decis să îl extindem pentru încă 12 ore, până marți, 26 februarie, la ora 09:00.

Pe 27 februarie, două jurii formate din specialiști cu experiență pe piața de real estate din România și din membri ai echipei Imobiliare.ro se reunesc în sediul nostru din Timișoara pentru a analiza și puncta aplicațiile participanților la cele trei categorii – „Agenții imobiliare”, „Dezvoltatori imobiliari” și „Oameni în imobiliare”.

Membrii juriului care vor delibera la categoria „Agenții imobiliare” vor fi:

Radu Andrei – Managing Partner Imobiliare.ro

Valeria Jitianu – Product Manager Agenții Imobiliare.ro

Igor Postovanu – Președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România

Călin Centea – Director Vânzări ISHO

Călin Iepure – CEO bizz.club

Juriul care va determina câștigătorii categoriei „Dezvoltatori imobiliari” este format din:

Anca Pascu – Head of Sales Imobiliare.ro

Daniel Crainic –  CMO Imobiliare.ro

Sebastian Ungureanu – Product Manager Developers Imobiliare.ro

Simona Șchiopotă – Managing Partner Hitch&Mosher

Ciprian Iovu –  Manager Inter Imobiliare

Oana Simionescu – Ordinul Arhitecților din România

Andreea Parti – Broker/Owner RE/MAX Choice

Aplicațiile la categoria „Oameni în imobiliare” vor fi analizate de către toți cei 12 membri ai juriilor de mai sus.

Persoanele și companiile nominalizate pentru premii vor fi făcute publice ulterior, dar câștigătorii vor fi anunțați pe 22 martie, direct pe scena Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

Pentru update-uri în timp real despre cele mai râvnite premii din real estate, te așteptăm pe pagina de Facebook Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Poți participa la Gala Profesioniștilor în Imobiliare chiar dacă nu ai aplicat pentru unul dintre premii. Rezervarea unui loc la întâlnirea marilor jucători din domeniu poate fi făcută AICI. Nu rata o oportunitate incredibilă de networking alături de colegii din breaslă!

Moderatoarea evenimentului, care se va desfășura într-un cadru de excepție – Hotelul Athenee Palace Hilton din București, va fi una dintre cele mai cunoscute femei care activează în real estate, Andreea Comșa, fondatorul și CEO-ul Premier Estate Management.

andreea-comsa

Te așteptăm la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 să celebrăm împreună rezultatele și comportamentele remarcabile din imobiliare!

banner CPI national 2019

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])