LAST MINUTE. Nu rata ocazia de a te înscrie la #CPITimișoara2019. Rezervă acum ultimele locuri disponibile

Înscrierile pentru participarea la evenimentul CPI Timișoara 2019 se apropie de final. Mai ai doar câteva ore la dispoziție pentru a-ți rezerva locul la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare care activează pe piața locală din Timișoara și din împrejurimi. 

Te așteptăm cu informații de interes atât despre piață, cât și despre modalitățile prin care îți poți crește performanța în business la evenimentul CPI din acest an, organizat pe 12 iunie, la Hotelul Tresor Le Palais.

Ne pregătim pentru dezbateri pe subiecte de interes pentru jucătorii din real estate, la care vor participa intens unii dintre principalii lideri locali din domeniu:

Se va alătura discuțiilor și Alina Iozsa, avocat cu expertiză în arii de practică precum Construcții, Imobiliare, Compliance și Etică în afaceri și Partener Hațegan Attorneys.

Analizăm evoluția tranzacțiilor rezidențiale din ultima perioadă, a prețurilor și a situației cererii de proprietăți rezidențiale pe plan local împreună cu Dorel Niță, Head of Data&Research Imobiliare.ro și coordonator al proiectului Analize Imobiliare.

Citește și: Cum vede CEO-ul Eugene Estate evoluția pieței imobiliare în prima parte a anului? La ce ne putem aștepta în 2019

Citește și: Cum evoluează segmentul apartamentelor noi din Timișoara? Așteptările Hitch&Mosher pentru a doua jumătate a anului

Citește și: Toni Ehling, XCity Towers – „Piața imobiliară din Timișoara este caracterizată de o cerere ridicată pe segmentul locuințelor noi”

Prezentăm cel mai nou tool și îți oferim sfaturi și recomandări utile pentru ca tu să ai cele mai bune rezultate pe baza pachetelor de servicii. Ai o întrebare despre noile funcționalități? Membri ai echipei Imobiliare.ro îți răspund la CPI Timișoara 2019.

Ți-am pregătit și un training special, dedicat time managementului. Remus Bălan le va oferi participanților cele mai eficiente practici pentru cei care activează în sectorul imobiliar.

Avem și o sesiune dedicată integral dezvoltatorilor imobiliari prezenți la CPI Timișoara 2019. Aceasta cuprinde discuții despre obținerea celor mai bune performanțe în mediul online alături de Sebastian Ungureanu, Product Manager Developers Imobiliare.ro, și o întâlnire cu directorul de vânzări al platformei Analize Imobiliare, Andreea Popa. Participanții vor parcurge alături de aceasta serviciile și etapele dezvoltării unui proiect rezidențial – cercetare, studii de piaţă, baze de date, tipuri de rapoarte.

CONSULTĂ AGENDA COMPLETĂ ȘI ÎNSCRIE-TE 

Iată care a fost atmosfera și care au fost părerile participanților despre evenimentul CPI Timișoara organizat anul trecut.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])