Mai ai doar câteva zile să aplici la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. Nu pierde șansa de a câștiga unul dintre cele mai râvnite premii din real estate!

Termenul limită pentru înscrierea candidaților în cursa pentru cele 32 de trofee decernate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 se apropie cu pași repezi. Mai ai doar câteva zile la dispoziție să aplici. Nu pierde șansa de a câștiga unul dintre cele mai râvnite premii din imobiliare!

gala profesionistilor in imobiliare 2019

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică și sănătoasă pe termen lung.

Premiile vor fi acordate atât reprezentanților agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatorilor cu rezultate deosebite pe parcursul anului trecut. O noutate la a patra ediție a galei va fi categoria „Oameni în imobiliare”, în cadrul căreia vom oferi cinci trofee liderilor anului 2018 în real estate.

Poți aplica până pe data de 25 februarie, la ora 21:00. Intră și tu în competiție!

Două jurii formate din specialiști în real estate și din membri ai echipei Imobiliare.ro se vor reuni pe 27 februarie în Timișoara, vor analiza datele transmise de cei care aplică pentru a obține unul dintre premiile puse în competiție anul acesta la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. Este vorba despre 32 de trofee, dedicate atât reprezentanților agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatorilor cu rezultate de excepție în 2018.

Juriul care va analiza reușitele candidaților și îi va nominaliza pe câștigătorii categoriei „Agenții imobiliare” va fi compus din:

 • Igor Postovanu – Președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România
 • Valeria Jitianu – Product Manager Agenții Imobiliare.ro
 • Radu Andrei – Managing Partner Imobiliare.ro
 • Călin Centea – Director Vânzări ISHO
 • Călin Iepure – CEO bizz.club

Juriul care va analiza rezultatele celor care aplică pentru unul dintre cele 11 premii dedicate dezvoltatorilor imobiliari va fi compus din:

 • Anca Pascu – Head of Sales Imobiliare.ro
 • Daniel Crainic –  CMO Imobiliare.ro
 • Sebastian Ungureanu – Product Manager Developers Imobiliare.ro
 • Simona Șchiopotă – Managing Partner Hitch&Mosher
 • Ciprian Iovu –  Manager Inter Imobiliare
 • Oana Simionescu – Ordinul Arhitecților din România
 • Andreea Parti – Broker/Owner RE/MAX Choice

O noutate la a patra ediție a galei o reprezintă categoria „Oameni în imobiliare”, în cadrul căreia vom oferi cinci trofee liderilor anului 2018 în real estate. Nominalizarea câștigătorilor va fi realizată în baza deciziei comune luate de membrii celor două jurii.

LISTA COMPLETĂ a premiilor care vor fi decernate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 poate fi consultată aici. 

Te așteptăm pe 22 martie, de la ora 19:30, la Hotelul Athenee Palace Hilton din București. Află aici cum îți poți rezerva un loc la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])