Te așteptăm la #CPIConstanța2019, întâlnirea profesioniștilor de pe litoralul Mării Negre

O nouă ediție CPI Constanța 2019 se organizează pe data de 18 septembrie, la Hotelul Iaki. Te așteptăm cu o agendă completă! Am pregătit informații de interes atât pentru agenții imobiliari, cât și pentru dezvoltatorii activi pe plan local.

Implementăm și de această dată conceptul World Cafe, asigurându-ne că îți vom oferi cea mai accentuată componentă aplicată a întâlnirilor noastre de până acum, și aducem în fața participanților un trainer care timp de 20 de ani a lucrat în corporații românești și internaționale unde a realizat performanță operațională în vânzări și managementul echipelor de vânzări, trade marketing și account management.

Ce vom învăța de la trainerul Remus Bălan? Modalitățile corecte de a ne gestiona cea mai importantă resursă – timpul.

Nu va lipsi nici de această dată panelul de discuții, moderat de CEO-ul Imobiliare.ro Adrian Erimescu, la care vor participa lideri locali din real estate. Dezbatem situația pieței din Constanța și potențialul acesteia alături de Răzvan Ionescu (director de marketing Impact Developer&Contractor), Cosmin Began (manager Grup Proprietăți Perfecte), Andrei Rusu (președintele ales al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România) și Robert Gargăianu, profesionist cu peste 20 de ani de activitate în domeniul imobiliar.

Dorel Niță, Head of Data & Research Imobiliare.ro și coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, se alătură discuțiilor și analizează segmentul rezidențial din Constanța pe baza celor mai recente date statistice.

Vom fi, totodată, pregătiți să vă răspundem la întrebări și să vă sprijinim cu sfaturi pentru utilizarea la maximum a noilor pachete de servicii.

Dezvoltatorii prezenți la CPI Constanța 2019 vor avea ocazia de a discuta alături de colegii noștri despre modalitățile prin care pot face cu adevărat performanță în mediul online și pot lua cele mai avantajoase decizii de business pe baza datelor statistice.

Participanții se vor întâlni în cadrul evenimentului cu Sebastian Ungureanu, Regional Sales Manager Imobiliare.ro, și cu Andreea Popa, Directorul de vânzări al Analize Imobiliare, platformă ce colaborează cu unii dintre cei mai importanți jucători din real estate – agenții, dezvoltatori, evaluatori, dar și cu instituții financiare, și pune la dispoziția reprezentanților acestora date și rapoarte pentru analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților.

CONSULTĂ AICI agenda completă dedicată dezvoltatorilor

CPI Constanța 2019 va fi al patrulea eveniment din seria CPI Regional 2019, după cele organizate deja în Brașov, Sibiu și în Timișoara. Circa 350 de profesioniști în imobiliare au luat parte la acestea. Cele mai imporante declarații făcute de speakerii invitați să ia parte la aceste întâlniri pot fi găsite AICI.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPITimișoara2019: Alina Iozsa, Hațegan Attorneys – Multe proiecte noi se blochează în faza de autorizare. Este o procedură extrem de lentă

#CPITimișoara2019: Cum s-a schimbat noțiunea de upgrade imobiliar în ultimii 10 ani? Călin Centea: Pleacă de la case de 300 mp la apartamente de 60. Fac upgrade la stilul de viață

#CPISibiu2019: Despre relația agent-client într-o piață în stabilizare – „oamenii cumpără dacă au încredere”

#CPISibiu2019: Profilul cumpărătorului de locuință sibian – „preferă să facă o investiție puțin mai mare, dar să aibă o garanție de viitor”

#CPIBrașov2019: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])