Din 27 februarie te poți înscrie la evenimentul CPI ediția națională. Fii în primii 100

Cel mai mare eveniment al comunității de real estate din România, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare (22, 23 martie), se apropie de a treia ediție națională.

Sub îndemnul Re-inventează-te, REal Estate!, organizatorii anunță o întâlnire extraordinară la care sunt așteptați (participarea este gratuită!) peste 400 de agenți imobiliari si dezvoltatori din toată țara, doar in prima zi. Evenimentul se va întinde pe o perioadă de 2 zile pline, cu 4 agende complementare, astfel încât fiecare partipant să poată alege ce îi este necesar pentru propria dezvoltare ca profesionist.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment vor putea fi consultate începând cu 27 februarie, ora 10:00, odată cu deschiderea înscrierilor.

Site eveniment: hub.imobiliare.ro/cpi-national-2018

Fii printre primele 100 de persoane înscrise la conferința CPI din 22 martie și câștigi premii în valoare totală de peste 18.800 de lei. 

Primii 100 de participanți înscriși la prima zi de conferință a ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare (un eveniment Imobiliare.ro desfășurat în perioada 22-23 martie 2018), vor putea câștiga numeroase premii, de la sesiuni de consultanță de business, la cursuri profesionale și cărți de dezvoltare personală care vin în ajutorul celor care vor să obțină cele mai bune rezultate în cariera profesională din real estate.

Înscrierile încep pe 27 februarie, de la ora 10:00, și pot fi făcute AICI.

Primele 100 de persoane înscrise vor primi garantat 25% discount la workshop-urile organizate pe data de 23 martie, în cadrul evenimentului.

În plus, primii înscriși au oportunintatea de a câștiga un premiu care constă în consultanță de business personalizată pentru agenție, realizată de Cristian Onețiu, antreprenor, trainer, mentor și scriitor de business. Vei putea analiza astfel împreună cu specialistul potențialul afacerii tale în următorii 3-5 ani și pașii esențiali de parcurs pentru a ajunge la destinație, totul într-o sesiune one to one de 2 ore.

Printre premiile pe care le mai pot obține primii 100 de înscriși se numără și un pachet cu 2 sesiuni de coaching financiar oferite de Eusebiu Burcaș, fondatorul programului independent de educație financiară Burcash, Senior Consultant, trainer și Financial Coach.

Participanții vor avea oportunitatea de a câștiga și două cursuri profesionale online. Primul dintre acestea, Programul ScaleUp Academy, este destinat antreprenorilor și profesioniștior care vor să își crească exponențial business-ul și rezultatele.

Totodată, 32 de cărți sau audiobook-uri de dezvoltare personală se vor afla pe lista premiilor pentru primii 100 de înscriși la a treia ediție a Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Printre titlurile oferite câștigătorilor se vor număra “The Real Book of Real Estate. Real Experts. Real Stories, Real Life”, „Time Management”, “Povești nemuritoare de vânzări. Trăite și povestite de vânzători din România” și “Când cumpărătorul spune Nu. Strategii esențiale pentru a realiza o vânzare”.

La aceste cărți se mai adaugă 20 de căni termos și 20 de tricouri personalizate.

Tema acestui an a evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare este ”Re-definește-te, Real Estate!”. Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri, conferintă de analize imobiliare și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie). Fii gata să te re-definești prin întâlnirea cu numeroși specialiști în domeniu, dar și invitați surpriză din rândul liderilor de opinie ai economiei locale.

Asteaptă-te la acest CPI să:

Înțelegi în profunzime provocările și oportunitățile lui 2018
Te întâlnești și schimbi idei cu colegii de breaslă din întreaga țară
Evaluezi cunoștințele actuale și dezvolți abilități noi
Să te bucuri și să te inspiri din energia, diversitate și puterea comunității tale

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])