#CPINational2018 – Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, printre speakerii care vor participa la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2018

Ovidiu Șandor, fondatorul și CEO-ul Mulberry Development, cunoscut pentru investițiile sale majore în real estate, premiate la nivel național, precum City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj-Napoca, este unul dintre invitații panelului „Investim în România. Potențialul și provocările pieței imobiliare în 2018”, care va fi organizat pe 22 martie, în prima zi a celui mai mare eveniment dedicat comunității din domeniu – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Antreprenorul din Timișoara a lansat recent proiectul imobiliar mixt ISHO care dispune de un concept urbanistic aliniat la tendințele marilor metropole și va cuprinde 1.200 de apartamente și 50.000 de mp de birouri de generație nouă, alături de un vast areal pietonal, de un hotel de mari dimensiuni și de o parcare supraterană cu 9 etaje, una dintre cele mai mari din țară, cu 700 de locuri.

Recent, dezvoltatorul a donat autorităților locale și proiectul și studiul de fezabilitate pentru Inelul II de circulație al Timișoarei. În proiect este inclusă crearea unui nou bulevard care va traversa cartierul ISHO, dar și construcția unui pod peste Bega și a unei pasarele pietonale.

La același panel de discuții, al cărui moderator va fi Moise Guran, vor participa și Geo Mărgescu (CEO Forte Partners), Laurențiu Lazăr (CEO Colliers), Răzvan Cuc (CEO Re/Max România), Andreea Comșa (CEO Premier Estate Development), Simona Chirică (Partener Schoenherr) și Anca Bidian (CEO Kiwi Finance).

Înscrierile pentru a treia ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, care se va desfășura în perioada 22-23 martie la Stejarii Country Club din București, pot fi făcute prin intermediul site-ului dedicat acestui eveniment, care poate fi accesat AICI. Tema acestui an: ”Re-definește-te, Real Estate!”.

Primii 100 de participanți vor avea ocazia de a câștiga premii din partea echipei Imobiliare.ro, precum reduceri la workshopurile organizate în cadrul CPI, tricouri, cărți de dezvoltare personală, acces gratuit la cursuri online și sesiuni de consultanță pentru dezvoltarea agenției. Află AICI mai multe detalii.

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie), care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment pot fi consultate AICI, pe site-ul dedicat Clubului Profesioniștilor în Imobiliare 2018.

Citește și: Participă la workshop-ul susținut de Călin Iepure, CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România, pentru a afla cum ai succes real în business și în viață

Citește și: Află care este secretul unui profesionist în vânzări de la fondatorul Accelera și participă la trainingul susținut de el în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Președintele ANEVAR, Dana Ababei, speaker în cadrul evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Care sunt cele mai mari provocări de pe piața de evaluare?

Citește și: Dorel Niță, coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers International, participă la ediția națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare 

Citește și: A ajutat la dezvoltarea a zeci de afaceri și are 15 ani de experiență în antreprenoriat. Cristian Onețiu participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])