#CPINational2018 – Participă la workshop-ul susținut de Călin Iepure, CEO bizz.club, pentru a afla cum ai succes real în business și în viață

Călin Iepure, CEO bizz.club – cea mai cunoscută organizație de Business Networking din țara noastră – și campion al României la Public Speaking în 2011, va susține un workshop interactiv pe tema „Succes R-E-A-L în viață și business. Conturează-ți propria definiție a succesului” în cadrul celui mai mare eveniment dedicat comunității locale din real estate – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Călin Iepure este unul dintre cei care au avut un impact semnificativ în dezvoltarea Public Speaking-ului în România și s-a specializat, de-a lungul timpului, nu doar în această arie, ci și în networking, persuasiune, negociere, antreprenoriat, marketing online, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.

Acesta este, de asemeena, fondatorul mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională și consideră că „secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul”. Astfel, misiunea sa este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie pregătiți atunci când se ivește o oportunitate.

Workshop-ul interactiv pe care îl va susține în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, care se va desfășura în perioada 22-23 martie în București, va avea ca focus principal chiar conturarea propriei definiții a succesului.

Participanții la acest programul interactiv de dezvoltare a abilităților de relaționare și de leadership vor afla, printre altele, motivele pentru care relațiile sunt extrem de importante în obținerea succesului, modalitățile pe care le au la dispoziție pentru a-i inspira din poziția de lider pe cei din jur să exceleze și ce pot face pentru a-și forma o disciplină de fier și pentru a-și dezvolta încrederea.

În plus, aceștia vor înțelege mai bine regulile de relaționare, vor exersa cele 4 elemente necesare pentru a avea succes atât în viața personală, cât și în business și vor afla cum își pot doza mai bine timpul și energia în activitățile zilnice.

Workshop-ul va fi susținut de Călin Iepure pe data de 23 martie, între orele 9:00-13:00. Sunt disponibile în cadrul acestuia 35 de locuri, iar înscrierile se pot face AICI.

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie), care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment pot fi consultate AICI, pe site-ul dedicat Clubului Profesioniștilor în Imobiliare 2018.

Citește și: Află care este secretul unui profesionist în vânzări de la fondatorul Accelera și participă la trainingul susținut de el în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, printre speakerii care vor participa la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2018 

Citește și: Președintele ANEVAR, Dana Ababei, speaker în cadrul evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Care sunt cele mai mari provocări de pe piața de evaluare?

Citește și: Dorel Niță, coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers International, participă la ediția națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare 

Citește și: A ajutat la dezvoltarea a zeci de afaceri și are 15 ani de experiență în antreprenoriat. Cristian Onețiu participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])