Potențialul pieței imobiliare este uriaș. Află și tu cum poți să îți accelerezi business-ul în domeniu participând la #CPI Brașov 2018

După Timișoara, București și Constanța, facem în curând un popas la Brașov. Te așteptăm și pe tine pe 16 octombrie la CPI Brașov, întâlnirea profesioniștilor în imobiliare pe care nu o poți rata! Îți promitem informații de calitate și speakeri pe măsură. Află, mai jos, care va fi programul celui de-al patrulea eveniment din seria CPI Regional 2018.

cpi brasov 2018

Pentru că ne dorim să fim alături de specialiștii din real estate-ul românesc, venim la CPI Brașov cu instrumente și soluții noi, inovative, care te pot ajuta să-ți accelerezi business-ul în domeniu. Important de menționat este și faptul că toate acestea sunt, desigur, personalizate pentru a servi nevoile agențiilor imobiliare, dar și pe cele ale dezvoltatorilor.

Astfel, îți propunem să participi la discuțiile legate de instrumentele viitorului în imobiliarele online sau la cele legate de servicii special gândite pentru dezvoltatori. Ți-am pregătit, totodată, un workshop pe tema „Performance marketing pentru dezvoltatori„. Prin noul nostru concept – Digital Marketing Agency – vrem să te ajutăm să crești vânzările și să atragi clienți noi prin marketing bazat doar pe rezultate. Mai multe detalii AICI.

Vrei să afli care este cu adevărat situația pieței rezidențiale locale? Atunci te invităm să participi la panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018” moderat de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro. Se alătură discuțiilor George Șeicaru (FunIMOB), Alexandru Muntean (IAdvise), Liliana Țene (Coresi Avantgarden) și Cristina Țîrea (Maurer Imobiliare).

Nu vor lipsi de la CPI Brașov, eveniment organizat la Hotelul Kronwell între orele 8:30-14:00, nici datele statistice relevante pentru piața locală. Acestea vor fi prezentate, alături de o imagine de ansamblu asupra sectorului imobiliar la nivel național, de Dorel Niță, coordonatorul proiectului Analize Imobiliare.

Pentru informații legate de diverse soluții de finanțare îl vom avea alături de noi pe Teodor Mincu, Supervizor Biroul de Credite și Suport Parteneri, BCR.

Trainerului Călin Iepure, CEO bizz.club – cea mai cunoscută organizație de Business Networking din țara noastră și campion al României la Public Speaking în 2011, va fi și el prezent la eveniment și îi va provoca pe participanți să își răspundă la 10 întrebări esențiale pentru a avansa în viața profesională.

cpi bucuresti 2018

CPI Brașov îți oferă oportunitatea de a lua pulsul pieței și de a face networking cu alți specialiști din real estate. Nu te-ai înregistrat până acum? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

Iată cum au arătat evenimentele CPI din seria regională, organizate la Timișoara, București și Constanța:După Brașov, caravana CPI va face încă două opriri la Iași și în Cluj-Napoca, pe 6, respectiv pe 13 noiembrie.

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

#CPI Constanța 2018: 7 concluzii despre piața imobiliară rezidențială bazate pe date statistice

#CPI Constanța 2018: Creditele standard încep să câștige avans în fața programului Prima Casă. Mincu, BCR: „S-a schimbat puțin mentalitatea și apetitul clientului pe zona de finanțare”

#CPI București 2018. „Rețeta succesului” pentru orice agent imobiliar se bazează pe aceste 3 calități, în opinia președintelui APAIR

#CPI București 2018: Cum văd doi specialiști din real estate viitoarea generație de agenți imobiliari

#CPI Timișoara 2018. Eugen Encuțescu: Anul acesta a adus o creștere sănătoasă și temperată a prețurilor în imobiliare

#CPI Timișoara 2018. Vlad Vela: „Odată cu creșterea prețurilor, cred că se va pune accentul mai mult și pe calitate”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])