Pregătirea echipei este o prioritate în compania ta? Îți recunoaștem meritele la Gala Profesioniștilor în Imobiliare. Te așteptăm cu un premiu

Considerăm că educația este un element extrem de important atât pentru dezvoltarea profesională a jucătorilor care activează în domeniu imobiliar, cât și pentru evoluția pozitivă a real estate-ului românesc. Acesta este și motivul pentru care ne dorim să recunoaștem meritele și să promovăm, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019, agențiile care au investit resurse financiare, dar și timp, în această direcție, ca strategie generatoare de rezultate de business pe termen lung.

investitie educatie premiu gala profesionistilor in imobiliare 2019

Ai alocat resurse semnificative pentru implementarea unor programe de pregătire interne sau externe pentru membrii echipei tale, ai avut grijă ca aceștia să ia parte la evenimente dedicate breslei imobiliare sau de networking și ai un program intern de formare a agenților?

Atunci nu trebuie să ratezi șansa de a câștiga premiul pentru „Investiție în educație 2018”, pe care îl vom decerna în cadrul ediției din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment pe care îl vom organiza pe 22 martie, la Hotelul Athenee Palace Hilton din București.

Mai ai câteva zile pentru a te înscrie în competiție. Termenul limită pentru înregistrarea formularelor de aplicare este 25 februarie, ora 21:00. APLICĂ AICI

Un juriu format din Igor Postovanu (Președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România), Valeria Jitianu (Product Manager Agenții Imobiliare.ro), Radu Andrei (Managing Partner Imobiliare.ro), Călin Centea (Director Vânzări ISHO) și Călin Iepure (CEO bizz.club) va analiza informațiile transmise de tine și va nominaliza câștigătorul premiului pentru „Investiție în educație 2018”.

Acesta este doar unul dintre trofeele pe care le pregătim la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 pentru agențiile cu rezultate de excepție. Poți aplica și pentru:

  • Agenția imobiliară a anului 2018
  • Cel mai puternic brand imobiliar local 2018 (Timișoara/Brașov/Constanța/Brașov/Iași/Cluj)
  • Cel mai puternic brand imobiliar național 2019
  • Cea mai spectaculoasă creștere în 2018
  • Agenția nouă a anului 2018
  • Cea mai inovatoare agenție imobiliară din 2018
  • Cel mai atrăgător birou de agenție imobiliară 2018
  • Cea mai bună echipă de vânzări – ansambluri rezidențiale 2018
  • Cea mai mare tranzacție din rezidențial 2018

LISTA COMPLETĂ a premiilor care vor fi decernate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 poate fi consultată aici.

Juriul se va reuni pe 27 februarie în Timișoara, pentru a analiza datele transmise de cei care aplică pentru a obține unul dintre premiile puse în competiție anul acesta.

banner CPI national 2019

Hai să sărbătorim împreună rezultatele și comportamentele remarcabile din imobiliare! CONSULTĂ AICI agenda evenimentului și află cum poți rezerva un loc în sală.

Citește și: Ai făcut primii pași în real estate în 2018? Poți câștiga premiul „Agentul anului, nou intrat pe piața imobiliară”

Citește și: „Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate”, unul dintre cele 11 trofee pe care le pot câștiga dezvoltatorii la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. Intră și tu în concurs!

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])