Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Cu ocazia ediției aniversare a evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, pe care o vom organiza în perioada 21-22 martie într-un cadru de excepție -Stejarii Coutry Club din București, punem pentru prima oară la dispoziția participanților pachete de tip VIP.

Pachetul VIP îți asigură un loc rezervat în primele 5 rânduri la toate panelurile și sesiunile de discuții din prima zi a evenimentului CPI Național 2019 pentru a nu pierde răspunsurile speakerilor de top invitați să ia parte la acestea.

Mai mult, comandând pachetul VIP vei primi bonus cartea „Banii muncesc pentru tine” scrisă de trainerul Călin Iepure, care conduce cea mai cunoscută organizaţie de Business Networking din România – bizz.club. Pe Călin îl vei întâlni atât în prima zi a evenimentului, cât și pe 22 martie, când va susține workshop-ul „Storytelling în Business”, dedicat agenților imobiliari.

Înscrierile la workshop-ul „Storytelling în Business” pot fi făcute AICI. Grăbește-te! Numărul de locuri disponibile este limitat.

Dacă alegi pachetul VIP la evenimentul CPI Național 2019, vei primi și cartea „Musai List”, scrisă de Octavian Pantiș, trainer, antreprenor de succes și autor al celor mai bine vândute audiobook-uri din colecția self help editată de Humanitas. Și pe acesta vei avea ocazia de a-l întâlni în prima zi a ediției aniversare CPI. CONSULTĂ AGENDA EVENIMENTULUI

Citește și: Mai ai doar câteva zile să aplici la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. Nu pierde șansa de a câștiga unul dintre cele mai râvnite premii din real estate!

Citește și: #CPINațional2019: De ce ajung cele mai multe companii în situații dificile? „Singura motivație a implicării antreprenorului poate să fie potențialul ideii de afaceri”

Citește și: #CPINațional2019: Care este secretul formării unei echipe eficiente de vânzări? Răspunsul unui trainer cu peste 28 de ani de experiență națională și internațională

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])