Rezultatele remarcabile, premiate și anul acesta la Gala Profesioniștilor în Imobiliare. Află cum poți aplica

Imobiliare.ro organizează o nouă ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare pe data de 23 martie, la Athenee Palace Hilton din București. Află care sunt categoriile la care poți aplica pentru a intra în competiție.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică pe termen lung.

Premiile vor fi acordate atât reprezentanților agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatorilor cu rezultate deosebite pe parcursul anului trecut.

Orice persoană fizică, juridică sau companie, cu cel puțin 12 luni de activitate continuă până la data de 31 decembrie 2017, poate aplica în vederea nominalizării în cadrul acestui eveniment până pe data de 25 februarie, la ora 21:00. Aplică AICI pentru a intra în competiție

Găsiți, mai jos, lista completă a categoriilor premiate în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2018.

Agenții imobiliare:

Agenția anului în România – premiază activitatea prin analizarea rezultatelor din anul 2017, modelul de lucru etic pentru piața imobiliară și implicarea asumată în dezvoltarea comunității imobiliare.

Cea mai puternică agenție la nivel local – recunoaște meritele și promovează agențiile imobiliare care s-au remarcat în orașul în care își desfășoarară activitatea (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara) prin rezultate excepționale în anul 2017.

Investiție continuă în profesionalism – categorie dedicată promovării agențiilor imobiliare care au investit resurse financiare și de timp pentru dezvoltarea personală și profesională a agenților proprii, ca strategie generatoare de rezultate de business pe termen lung.

Cel mai puternic brand din România 2018 – dedicat agenției care și-a construit un renume național, impunându-se ca brand recunoscut și apreciat în România.

Cel mai puternic brand local 2018(București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara) –recunoaște meritele agențiilor care și-au construit un nume recunoscut în comunitatea locală prin promovarea brandului și serviciilor agenției prin campanii de promovare inteligente și în același timp generatoare de rezultate.

Cea mai puternică prezență online – recunoașterea meritelor agențiilor care au câștigat tehnologia de partea lor, folosind-o cu succes pentru creșterea notorietății și a rezultatelor de business.

Cea mai spectaculoasă creștere – recunoașterea rezultatelor spectaculoase de business obținute prin acțiune strategică, depășirea dificultăților și comunicare profesionistă.

Antreprenorul anului în Imobiliare – categorie dedicată recunoașterii meritelor acelor manageri care au generat rezultate excepționale pentru companie și care au setat un exemplu de responsabilitate și profesionalism pentru colegii din companie și din breaslă.

Dezvoltatori imobiliari:

Cel mai puternic impact în comunitate – categorie care își propune să promoveze proiecte nou dezvoltate, lansate în ultimele 12 luni, care au fost apreciate pentru amploarea lor, dar și pentru calitatea spațiului creat și plus-valoarea adusă orașului.

Cea mai puternică echipă de vânzări 2018 – recunoaște rezultatele excepționale obținute prin muncă în echipă, colaborare și strategie de lucru.

Cel mai bun concept de promovare 2018 – recunoaște campaniile de promovare inteligent construite, creative și în același timp generatoare de rezultate.

Cel mai bun concept nou – categorie dedicată promovării noilor concepte anunțate care se remarcă printr-o viziune deosebită și sunt recomandate prin calitatea proiectelor dezvoltate anterior.

Viziune în business – recunoaștemeritele oamenilor de afaceri care prin viziunea aplicată au obținut rezultate excepționale și au determinat transformări importante în mediul de business în care activează.

Antreprenorul anului în Imobiliare – recunoaște meritele acelor manageri care au generat rezultate excepționale pentru companie și care au setat un exemplu de responsabilitate și profesionalism pentru colegii din companie și din breaslă.

Fiecare membru al juriului va oferi o notă pentru a aprecia calitatea îndeplinirii fiecărui criteriu de eligibilitate. Câștigătorul pentru fiecare categorie va fi desemnat prin însumarea notelor primite din partea membrilor juriului.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați AICI site-ul dedicat Galei Profesioniștilor în Imobiliare, ediția 2018.

B2B Marketing, Events & Education Coordinator