Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

Anul acesta sărbătorim 10 ani împreună cu o ediție specială CPI Național 2019. Am invitat pentru tine șase traineri de top pentru a susține workshop-uri pe teme mulate pe subiectele tale de interes și pe nevoile tale.

workshop cpi national 2019

Sesiunea de workshop-uri de la CPI Național 2019 va fi organizată pe data de 22 martie, la Stejarii Country Club din București.

Vei avea de ales între workshop-uri recomandate pentru cei care conduc afaceri în real estate și programe de training recomandate agenților imobiliari. Ambele categorii vor cuprinde câte trei sesiuni care se vor desfășura simultan.

Te poți înscrie la unul sau mai multe workshop-uri. Dacă vrei să participi la toate sesiunile de training dintr-o categorie, îți punem la dispoziție pachete speciale pentru a doua zi la CPI Național 2019.

Pachetul Workshop Agenți Imobiliari include acces la toate cele trei sesiuni de training dedicate exclusiv agenților imobiliari. COMANDĂ AICI

Pachetul Workshop Business Owners include acces la toate cele trei sesiuni de training dedicate exclusiv managerilor din real estate. COMANDĂ AICI

Alege oricare dintre cele două pachete prezentate mai sus și primești bonus un bilet CPI VIP, o premieră pe care o introducem pentru prima zi a evenimentului CPI Național 2019. Află detalii despre Pachetul CPI VIP

Găsești, mai jos, detalii despre sesiunile de training pe care ți le pregătim.

Workshop-uri recomandate agenților imobiliari

Storytellig in Business – Călin Iepure, bizz.club

În afaceri, povestea poate incita la acțiune, poate comunica cine ești, poate comunica cine este compania ta, poate vinde, poate stimula atragerea de colaboratori, poate tempera zvonurile și poate să-i conducă pe oameni în viitor.

În acest workshop de două ore vei învăța care sunt ingredientele unei povești de succes și cum poți să te diferențiezi prin storytelling.

Trainerul Călin Iepure este Campion al României la Public Speaking în 2011 și coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România – bizz.club.

Află mai multe detalii și înscrie-te la workshop AICI

Magia influenței – Octavian Grozea, Accelera

Participând la acest workshop vei învăța secretele esențiale ale influenței în vânzarea serviciilor imobiliare.

Octavian Grozea are 20 de ani de experiență națională și internațională în vânzări și managementul vânzărilor.

El este creatorul mai multor programe de training, co-autorul cărții „Secretele Supervânzătorilor” și fondatorul mai multor companii în domeniul consultanței și telecomunicațiilor.

Află mai multe detalii și înscrie-te la workshop AICI

21 de expresii hipnotice folosite în vânzări – Bogdan Comănescu, Accelera

Workshop-ul va fi susținut de Bogdan Comănescu, trainer cu peste 28 de ani de experiență națională și internațională în marketing, vânzări și dezvoltare comercială.

El a dezvoltat proiecte în Franța, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India și România pentru peste 300 de companii.

Află mai multe detalii și înscrie-te la workshop AICI

Workshop-uri recomandate pentru manageri

Adventure as a culture – Ana Călugăru, eJobs

Workshop-ul vă propune o schimbare de mentalitate și de abordare în atragerea și retenția talentelor.

Teambuilding-urile, training-urile și primele de sărbători nu mai sunt suficiente atunci când te afli pe o piață foarte competitivă, în care rata de flucturație crește de la an la an. Află ce poți face pentru o mai bună retenție a talentelor de la Ana Călugăru, PR Manager eJobs România.

Ea coordonează activităţile de comunicare externă ale companiei, fiind implicată şi în proiecte speciale, precum platforma de conţinut video eJobs TV.

Află mai multe detalii și înscrie-te la workshop AICI

Există viață după criză – Gigi Nacev, Tempini România

Criza este un cuvânt care redevine la modă în această perioadă. Gigi Nacev, consultant de business și cel care conduce compania Tempini România, unul dintre principalii jucători de pe piața finisajelor, trece în revistă diverse scenarii prin care a reușit să redreseze companii în care speranța era pierdută.

El spune că una dintre marile provocări întâlnite pe parcursul carierei sale a apărut cu preluarea unui proiect internaţional din domeniul producţiei garniturilor de tren de mare viteză, blocat în urma unor decizii strategice greşite, care genera penalităţi de peste un milion de euro lunar.

Află mai multe detalii și înscrie-te la workshop AICI

Business Model Canvas – Mihai Maresescu, Qualians

Sesiunea Business Model Canvas contribuie la clarificarea oportunităților din business și îi vor ajuta pe participanți să obțină rezultate mai bune.

În cadrul workshop-ului aceștia vor folosi, alături de trainer, un instrument care îi va ajuta să stabilească o mai bună poziționare pe piață, să identifice strategii posibile și să extragă acțiuni care vor conduce la implementarea strategiei.

Mihai Maresescu este lead trainer în cadrul Qualians, certificat în Gândire Strategică și Time Mnagement. Acesta deține o experiență considerabilă atât în mediul corporate, cât și în zona de antreprenoriat.

Află mai multe detalii și înscrie-te la workshop AICI

banner cpi gala

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])