Se aleg finaliștii de la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019! Primele reacții ale juriului – VIDEO

Analizarea, verificarea și punctarea aplicațiilor transmise de candidații intrați în competiție pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 se află în plină desfășurare. Două jurii lucrează astăzi pentru a determina finaliștii pentru fiecare dintre cele trei categorii „Agenții imobiliare”, „Dezvoltatori imobiliari” și „Oameni în imobiliare”.

Cele două jurii, formate din specialiști activi pe piața imobiliară din România și din membri ai echipei Imobiliare.ro, s-au reunit astăzi, 27 februarie, în Timișoara.

„Sunt multe candidaturi, lucru care ne încântă foarte tare. Observăm că, de la un an la altul, oamenii ne dau mai multe informații și sunt tratate cu din ce în ce mai multă seriozitate aceste candidaturi”, a declarat Anca Pascu, Head of Sales Imobiliare.ro și membru al juriului aferent premiilor dedicate dezvoltatorilor imobiliari.

Membrii celor două jurii vor puncta individual rezultatele candidaților, în funcție de o serie de cerințe ce trebuie îndeplinite de către cei care intră în competiție. Ulterior, vom centraliza rezultatele obținute.

LISTA COMPLETĂ a premiilor decernate la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 poate fi consultată aici

La ediția de anul acesta îți pregătim și o surpriză în procesul de alegere a câștigătorilor, pe care o vom dezvălui însă pe parcursul zilelor următoare.

Săptămâna aceasta, finaliștii nominalizați pentru fiecare premiu din cele trei categorii vor fi anunțați oficial pe site-ul dedicat Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

Păstrăm însă surpriză identitatea câștigătorilor pentru următoarea lună. Vei afla cine urcă pe scenă pentru a-și ridica trofeul chiar în timpul evenimentului!

Pentru update-uri în timp real despre cele mai râvnite premii din real estate, te așteptăm pe pagina de Facebook Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Poți participa la Gala Profesioniștilor în Imobiliare chiar dacă nu ai aplicat pentru unul dintre premii. Rezervarea unui loc la întâlnirea marilor jucători din domeniu poate fi făcută AICI. Nu rata o oportunitate incredibilă de networking alături de colegii din breaslă!

Moderatoarea evenimentului, care se va desfășura într-un cadru de excepție – Hotelul Athenee Palace Hilton din București, va fi una dintre cele mai cunoscute femei care activează în real estate, Andreea Comșa, fondatorul și CEO-ul Premier Estate Management.

andreea-comsa

Te așteptăm la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 să celebrăm împreună rezultatele și comportamentele remarcabile din imobiliare!

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])