START ÎNSCRIERI! Începem pregătirile pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, un eveniment de referință pentru jucătorii din domeniu

Dăm startul pregătirilor pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, un eveniment de referință pentru jucătorii din domeniu, ajuns la a cincea ediție. Înscrierile pot fi făcute deja. Aplică acum și te poți număra printre marii câștigători ai celor mai râvnite premii din real estate-ul românesc!

Ne întâlnim pe 3 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București, la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, un eveniment care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică și sănătoasă pe termen lung.

Avem zeci de premii de acordat câștigătorilor celor trei categorii propuse – Agenții Imobiliare, Dezvoltatori Imobiliari și Oameni în Imobiliare. Două jurii independente vor analiza îndeaproape candidaturile și vor alege câștigătorii astfel – reprezentanți ai agențiilor imobiliare vor juriza înscrierile de la categoria Dezvoltatori Imobiliari și dezvoltatori imobiliari vor juriza candidaturile agențiilor. Componența juriilor va fi anunțată la începutul anului 2020.

Înscrierile se pot face rapid, prin site-ul dedicat Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Orice persoană fizică, juridică sau companie poate aplica în vederea nominalizării. Termenul limită pentru trimiterea formularelor de aplicare este 16 februarie, ora 21:00.

Ce s-a schimbat față de ediția din 2019?

O serie de modificări sunt pregătite pentru evenimentul din martie 2020, comparativ cu ediția din 2019. Avem câteva premii noi pregătite pentru voi. Iată care vor fi acestea – „Extinderea anului 2019”, „Agenția cu cele mai multe colaboratori în 2019”, „Franciza anului 2019 în România” și „Cel mai bun ansamblu rezidențial de case sau vile 2019” (cel mult 30 de apartamente).

Află mai jos premiile pe care ne pregătim să le oferim la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Aplică și tu! Doar cine participă poate câștiga.

  • AGENȚII IMOBILIARE

Agenția anului 2019 în România – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele şi să promoveze agenţia imobiliară care s-a distanţat semnificativ prin impactul şi recunoaşterea de care se bucură la nivel naţional. Acestă categorie premiază activitatea prin analizarea rezultatelor din anul 2019, modul de lucru etic pentru piaţa imobiliară şi implicarea asumată în dezvoltarea comunităţii imobiliare. Vor fi luate în considerare atât rezultatele cantitative, tranzacţii şi numărul de agenţi, cât şi modul de lucru şi orientarea către client.

Agenția nouă a anului 2019 în România – Performanța trebuie recompensată încă de la apariția ei. Această nouă categorie este deschisă doar agențiilor imobiliare nou pornite. Vom lua în calcul doar agențiile care au pornit afacerea între 1 Ianuarie 2019 și 31 Decembrie 2019 (cu o toleranță de 3 luni la începerea activității). Acest premiu ia în considerare cifra de afaceri generată, numărul de tranzacții dar și notorietatea creată în piață.

Cea mai performantă echipă de vânzări -ansambluri rezidențiale 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască rezultatele excepţionale obţinute prin munca în echipă, colaborare şi strategie de lucru. Ne concentrăm atenția doar pe vânzarea de proprietăți noi.

Cea mai puternică performanță în online 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele agenţiilor care au câștigat tehnologia de partea lor, folosind-o cu succes pentru creșterea notorietății și a rezultatelor de business. Vor fi apreciate strategiile de promovare în online, creative şi în acelaşi timp generatoare de rezultate măsurabile. Un mare plus va fi deschiderea catre cele mai noi tehnologii si trenduri de promovare în online.

Cea mai spectaculoasă creștere în 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele şi să promoveze rezultatele spectaculoase de business obţinute prin multă măiestrie, prin acţiune strategică, depăşirea dificultăţilor şi comunicare profesionistă.

Cel mai atrăgător birou de agenție imobiliară 2020 – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare premiază la Gala 2020 imaginea showroomului agenției. Există agenții care pe lângă performanțele în vânzări sau investiția în educație sunt mândre și de aspectul sediului sau biroului lor. Exact pe acest capitol ne concentrăm și vom avea arhitecți sau designeri care vor evalua sediul agențiilor nominalizate. Dorim să vedem poze, conceptul inițial și povestea sediului. Ne interesează suprafețele dar și numărul de oameni care își desfășoară activitatea în aceste sedii.

Agenția locală a anului 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să aprecieze meritele agenţiilor care si-au construit un nume recunoscut în comunitatea locală, prin promovarea brandului şi serviciilor agenţiei prin campanii de promovare inteligente şi în acelaşi timp generatoare de rezultate. Contorizăm cifra de afaceri rezultată din comisioanele imobiliare, numărul de angajați și sedii .

Investiție în educație 2019 din partea unei agenții sau asociații – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele şi să promoveze agenţiile imobiliare precum și asociațile care au investit resurse financiare şi de timp pentru dezvoltarea personală şi profesională a agenţilor proprii sau membrilor, ca strategie generatoare de rezultate de business pe termen lung.

Agenția cu cele mai multe colaborări în 2019 – Clubul Profesioniştilor în Imobiliare apreciază atunci când breasla imobiliară dă dovadă de uniune și colaborează pentru un succes comun. Succesul se măsoară de cele mai multe ori în comisioane și tranzacții încheiate. Iar atunci când folosești puterea breslei pentru binele clientului tău, noi nu putem fi decât fericiți. Vor intra în calcul doar acele tranzacții încheiate cu clienții altei agenții. Fie agenția ta are proprietatea și altă agenție a adus cumpărătorul, fie invers.

Extinderea anului 2019 – Creșterea se face în două feluri: prin eficientizare sau prin extindere. Dacă până acum am recunoscut creșterea, prin acest premiu diferit dorim să premiem curajul și viziunea. Vor intra la jurizare doar acele agenții care au deschis noi sedii, în același oraș sau în orașe noi. Dimensiunea extinderii precum și rezultatele generate doar de noile sedii, sunt cele care vor înclina balanța.

Franciza anului 2019 în România – Lumea imobiliară este într-o continuă schimbare. Anul 2019 a însemnat concurența pe piață între 3 francize internaționale și numeroase francize cu origini românești. În aceste condiții este chiar normal să organizăm o competiție între ele. Le analizăm din mai multe aspcte.

Vezi câștigătorii ediției din 2019:

  • DEZVOLTATORI IMOBILIARI

Dezvoltatorul imobiliar al anului 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele dezvoltatorului imobiliar cu cele mai bune rezultate pe anul 2019. Fie că ne referim la unități vândute, cifra de afaceri sau impact în comunitate, toate aceste criterii duc în final la clădirea reputației celui mai bun dezvoltator din România.

Cel mai bun ansamblu rezidențial de case sau vile 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască acel ansamblu rezidențial de case sau vile unde clientul percepe o valoare ridicată pentru investiția realizată. Luăm în calcul prețul mediu, nivelul finisajelor, amplasamentul și distanțele față de legăturile de transport.
De asemenea ne interesează amenajarea spațiilor verzi aferente construcției, precum și calitatea sporită a vieții din aceste ansambluri. Dacă la un ansamblu de case individuale sau duplex nu avem limitări de participare, la vilele cu mai multe apartamente există o limitare – cel mult 30 de apartamente în aceeași clădire.

Cel mai bun ansamblu rezidential high-end 2019 – Proiectul anului în gama High End este acel proiect care se distinge arhitectural și ca finisaje de restul proiectelor. Dorim să premiem acel proiect care are suprafețe generoase și în care mixul de apartamente este unul premium. Căutăm folosirea materialelor de înaltă calitate, tehnologiilor smart înglobate într-un produs finit de un standard ridicat. Proiectul va beneficia de servicii conexe în ansamblu și va oferi locuitorilor un standard de locuire ridicat.

Cel mai bun ansamblu rezidential mass market 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască acel ansamblu rezidențial unde clientul percepe o valoare ridicată pentru investiția realizată. Luăm în calcul prețul mediu, nivelul finisajelor, amplasamentul și distanțele față de legăturile de transport.

Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele şi să promoveze proiectele nou dezvoltate (și date în folosință în 2019), care au fost apreciate pentru amploarea proiectului, dar şi pentru calitatea spaţiului creat şi plus-valoarea adusă oraşului.

Cel mai bun marketing online 2019, Dezvoltatori imobiliari – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască campanii de promovare inteligent constuite, creative şi în acelaşi timp generatoare de rezultate. Ne concentrăm doar pe marketingul online și analizăm interacțiunea din social media, calitatea paginii web precum și bugetele alocate.

Cel mai bun concept nou 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele şi să promoveze noile concepte anunţate care se remarcă printr-o viziune deosebită şi care este recomandat prin calitatea proiectelor dezvoltate anterior. Lansat în 2019 acest concept nu are obligația de a fi livrat efectiv în același an.

Proiectul verde și smart al anului 2019 – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare caută acel proiect rezidential Green Building recunoscut unanim ca fiind o clădire cu adevărat “verde”și smart. Acel spațiu care este eficient energetic, având consumuri mici și folosind materiale de construcție adecvate acestui tip de clădire. O certificare autorizată va da greutate candidaturii. Tehnologiile smart vor fi și ele jurizate și apreciate.

Vezi care au fost câștigătorii la ediția din 2019:

  • OAMENI ÎN IMOBILIARE

Antreprenorul anului 2019 în imobiliare – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele acelor manageri care au generat rezultate excepţionale pentru companie şi care au setat un exemplu de responsabilitate şi profesionalism pentru colegii din companie şi din breaslă.

Agentul imobiliar al anului 2019 – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască performanța în imobiliare la nivelul de încheiere a tranzacțiilor. Recompensăm numărul de tranzacții încheiate în 2019 precum și valoarea acestora. Totalul comisioanelor câștigate va fi de asemenea un factor crucial în desemnarea câștigătorului. Un factor de asemenea crucial va fi recomandarea conducătorului agenției sau dezvoltatorului.

Agentul imobiliar al anului 2019, nou intrat în breaslă – Prin acest premiu, Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască performanța încă de la prima zi de activitate. Dorim să premiem acele talente care performează încă de la început în lumea imobiliară. Intrat fără experiență în lumea imobiliarelor în 2019 câștigătorul poate demonstra rezultate demne de un profesionist desăvârșit. Recomandarea managerului va fi un criteriu luat în seamă de către juriu.

Leadershipul anului 2019 în imobiliare – Succesul nu se măsoară doar în rezultate financiare, iar prin acest premiu dorim să apreciem leadershipul de care a dat dovadă câștigătorul. Prin această nominalizare Clubul Profesioniştilor în Imobiliare doreşte să recunoască meritele acelor manageri care au generat rezultate personale deosebite. Apreciem curajul de a duce afacerea la următorul nivel, implicarea în cauze sociale sau în profesionalizarea breslei. Căutăm acel personaj imobiliar care este un exemplu pentru ceilalți. Mai toate răspunsurile ar trebui să se refere la altfel de rezultate decât cele financiare.

Vezi care au fost câștigătorii în 2019:

Citește și: 2019, încă un an cu performanțe remarcabile pentru imobiliare.ro, obținute alături de voi, profesioniștii în real estate

Citește și: Retrospectiva rezidențială în 2019 – evoluția prețurilor în relație cu principalii indicatori de piață

Citește și: 2019 vs 2020 – Dezvoltatorul cu cel mai amplu proiect rezidențial din țară vorbește despre evoluția pieței. A investit, până acum, 320 de milioane de euro în ansamblul în care vor trăi 25.000 de oameni

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])