Te așteptăm mâine la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020! Recompensăm, pentru prima oară, rezultatele de excepție live online

Ediția a V-a a Galei Profesioniștilor în Imobiliare va fi difuzată, în premieră, online. Evenimentul va fi moderat de cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea și va putea fi urmărit LIVE.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020 va fi organizată mâine, de la ora 15:00, și va fi primul evenimentul de acest fel dedicat agenților imobiliari și dezvoltatorilor difuzat online.

Îți pregătim și un moment special alături de Tibi Ușeriu, ultramaratonistul care a câștigat anul acesta locul al doilea în competiția Yukon Arctic Ultra, după ce a parcurs în jur de 480 de kilometri în aproape șapte zile, îndurând temperaturi extrem de scăzute, chiar și de -39 de grade Celsius.

În total, 21 de sportivi s-au aliniat la linia de start, dar doar el și elvețianul Fabian Imfeld au reușit să încheie competiția supranumită „Cursa infernală de la Cercul Polar”.

Sportivul este și singura persoană din lume care a reușit să câștige de trei ori la rând cel mai dur maraton din lume, Ultra 6633.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere. E mai simplu ca niciodată să participi și tu!

Candidații au avut oportunitatea de a se înscrie în concurs pentru trofeele Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 în perioada 19 decembrie 2019 – 16 februarie 2020.

Specialiști în domeniu și membri ai echipei Imobiliare.ro s-au reunit pe 25 februarie, la Timișoara, pentru jurizare. Mai multe detalii despre procesul de jurizare sunt disponibile AICI.

Premiile care vor fi acordate în cadrul primei gale online de real estate din România sunt împărțite în trei categorii – „Dezvoltatori imobiliari”„Oameni în Imobiliare” și „Agenții imobiliare”.

Finaliștii au fost anunțați deja. Mai păstrăm secretă identitatea câștigătorilor încă o zi. Ne vedem mâine!

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])