Începe construcția primului proiect rezidențial dezvoltat de NEPI Rockcastle, în București

Grupul de investiții NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din România, lansează divizia de rezidențial.

Foto arhivă_Aviatorilor8

Complexul pentru care a fost deja eliberată autorizația de construcție, urmează să fie dezvoltat pe terenul de lângă Vulcan Value Centre, în zona 13 Septembrie din Bucureşti. Acesta va cuprinde clădiri de 11 etaje și 256 de apartamente. Potrivit informațiilor citate de economica.net, finalizarea complexului este programată pentru trimestrul 3 din 2023.

Intențiile pentru extinderea în România și dezvoltarea proiectelor pe segmentul rezidențial au fost anunțate de grup încă din anul 2019, atunci când Grupul NEPI Rockcastle plănuia investiții în imobiliare în zonele din jurul mall-urilor din orașe precum Brașov, București, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Timișoara.

Citește și: Creşteri de preţ pentru materiile prime din construcţii, până la finalul lui 2021

Citește și: Grupul Campeador ia un credit de 4,5 mil. euro pentru proiectul rezidențial din Timișoara

Jurnalist cu aproape 10 ani experiență în media. A publicat articole și interviuri în revista Danube Connects, Carpatair Magazine, iar mai târziu a practicat jurnalismul de televiziune în cadrul postului Digi24 din Timișoara. Activitatea sa în Imobiliare.ro este axată pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri și analize de piață menite să ofere informații semnificative în piața imobiliară din România. (Contact: [email protected])