15 milioane de mesaje trimise lunar către vizitatorii interesați de o proprietate ca a ta. Află cum poți să ajungi și tu direct la ei

Ajungi direct la potențialii clienți interesați de proprietățile din portofoliul agenției tale, simplu și eficient, prin intermediul serviciului imoDirect pe care ți-l punem la dispoziție în baza unei funcționalități oferite vizitatorilor Imobiliare.ro.

Una dintre funcționalitățile puse la dispoziția vizitatorilor Imobiliare.ro este cea care le permite salvarea unor căutări specifice realizate pe platforma noastră. Astfel, aceștia au posibilitatea de a fi anunțați, direct prin e-mail, la intervale presetate, atunci când apar proprietăți noi scoase la vânzare sau disponibile pentru închiriere în zona lor de interes.

Aproximativ 500.000 de vizitatori profită, în momentul de față, de această opțiune, iar noi trimitem lunar circa 15 milioane de mesaje către ei.

Prin serviciul imoDirect, le oferim agențiilor imobiliare oportunitatea de a insera un anunț pe poziția a doua în lista de proprietăți pe care o primește prin e-mail un vizitator care salvează o anumită căutare.

În acest mod, aceasta va fi vizualizată preponderent de cei care ar putea fi cu adevărat interesați de ea.

Contactează agentul care se ocupă de contul tău pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu opțional. Vei obține o ofertă mulată pe bugetul pe care îl ai la dispoziție și personalizată în funcție de nivelul de vizibilitate pe care îl poți obține incluzând anunțul tău într-un anumit volum de e-mailuri.

Vrei să ai și mai multe leaduri? Atunci nu uita să alegi și opțiunea „Anunț verificat”. Este disponibilă indiferent de pachetul tău de servicii Imobiliare.ro – Basic, Smart sau Best – și te poate ajuta să generezi cu 40% mai multe leaduri.

Un anunț de acest tip este evidențiat în listă printr-o etichetă specifică. Astfel, oricare dintre cei 1,7 milioane de vizitatori unici atrași lunar de platforma noastră va ști clar că anunțul pe care îl deschide este unul de actualitate, dar și că prețul și localizarea proprietății de care este interesat, așa cum sunt ele menționate în conținutul acestuia, sunt corecte. Află mai multe detalii AICI

Pentru a te ajuta să-ți administrezi cât mai eficient portofoliul de anunțuri îți punem la dispoziție și rapoartele de performanță. Practic, poți arunca o privire la modul în care acționează concurența ta pentru a-ți adapta apoi strategia și pentru a-ți creștere vizibilitatea. Vezi cum poți beneficia de acest instrument

AFLĂ AICI detalii suplimentare despre modalitățile prin care îți poți crește afacerea împreună cu Imobiliare.ro.

CONSULTĂ ACUM noile pachete de servicii și facilitățile de care poți beneficia pentru a-ți accelera business-ul în imobiliare.

Ai și alte întrebări? Nu ezita să participi la evenimentele cuprinse în seria CPI Regional 2019 pentru a discuta direct cu membrii echipei Imobiliare.ro despre noile funcționalități cuprinse în pachetele de servicii dedicate profesioniștilor în real estate. Calendarul CPI Regional 2019 este DISPONIBIL AICI. 

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])