Adora Pipera, vândut în proporție de 25%

La câteva luni de la inaugurarea proiectului rezidenţial, un sfert din cele 76 de locuinţe disponibile sunt contractate.

adora pipera 1În cartierul Pipera, cunoscut până acum, din punct de vedere imobiliar, mai ales pentru dezvoltările de clădiri de birouri, apar în ultima vreme și apartamente noi. Unul dintre ansamblurile din zonă este Adora Pipera o investiţie finanţată de fondul britanic Patron Capital. Reprezentanții dezvoltatorului anunțat recent că au vândut un sfert din cele 76 de apartamente ale primei faze.

“Am dezvoltat în Pipera un complex rezidenţial conceput pentru un public mai exclusivist în ceea ce priveşte preferinţele pentru materialele folosite, modularitatea apartamentelor, accesul rapid către aeroport si Autostrada A3 şi, nu în ultimul rând, intimitatea”, explică Andreea Hamza, director de marketing şi vânzări Adora.

Arhitecţii care au proiectat Adora Pipera au conceput o compartimentare foarte adaptabilă – de exemplu, se pot uni două apartamente fără a afecta integritatea structurii de rezistenţă. Pe de altă parte, locuinţele din Adora Pipera au bucătării separate de living room, ceea ce reprezintă o abordare modernă ţinând însă cont de preferinţele tradiţionale ale românilor. Preţurile locuinţelor din Adora Pipera încep de la 67.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, de la 59.000 de euro pentru apartamentele cu două camere, respectiv de la 45.000 de euro pentru garsonierele duble.

Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, şi au continuat anunl trecut cu lansarea Adora Park în Arad şi Adora Forest în Timişoara.

Proiectele Adora reprezintă o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital, şi sunt gestionate de către dezvoltatorul imobiliar şi administrator de proprietăţi Tagor. Cu peste 90% din unităţile Adora Urban Village şi peste jumătate din cele din Adora Park Arad vândute, investitorul este în curs de analiză a etapelor următoare în dezvoltarea acestor proiecte rezidenţiale