Adora Urban Village continuă cu Faza 2

Tagor, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Adora Urban Village din Bragadiru, situat în partea de sud-vest a Bucureştiului, va demara faza a doua a construcţiei.

Adora Urban Village smallDecizia dezvoltatorului vine pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care ”s-a schimbat şi aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani”, după cum spun reprezentanții Tagor. Astfel, zona care se întinde de-a lungul Şoselei Alexandriei s-a dezvoltat intensiv, astfel încât există şi o cerere puternică de locuinţe pentru afluxul de navetişti către Bucureşti.

Tagor lucrează în prezent la obţinerea tuturor autorizaţiilor necesare pentru începerea celei de-a doua faze din cadrul proiectului, ce va include mai multe apartamente decât în prima etapă, este vorba despre  două blocuri cu un număr total de 94 de apartamente, ceea ce înseamnă cu 25% mai multe locuinţe decât în faza 1.

„Aşteptăm cu încredere startul construcţiilor, întrucât avem rezervate deja primele apartamente pentru această a doua fază, apartamentele din prima fază fiind vândute în totalitate. Am adus multe îmbunătăţiri ansamblului, de la varietatea mai mare de apartamente până la design, compartimentare şi materiale de construcţie. Cea mai mică locuinţă are acum 42 de metri pătraţi utili şi are funcţionalitatea unui miniapartament cu două camere. Este practic o extensie a conceptului de minicameră introdus în 2013, studioul dublu care a avut mare succes în prima fază transformându-se într-un apartament de două camere, graţie compartimentării inteligente”, a declarat Andreea Hamza, director de marketing si vanzari al companiei Tagor.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, au continuat în 2014 şi 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timişoara şi Adora Pipera din nordul Bucurestiului.