Ai văzut noul episod Tech Agenda? Vorbim despre certificatul energetic și îți dăm o soluție pentru vizionări sigure în pandemie

Tech Agenda revine cu un nou episod! De această dată, colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator, îți vorbește despre noul feature care te ajută să oferi informații legate de performanțele energetice ale proprietăților pe care le ai în portofoliu, în acord cu legislația în vigoare.

Îți oferim, totodată, o soluție pentru a te asigura că vizionările pe care le faci în această perioadă, în care numărul infectărilor cu COVID-19 este în creștere, decurg în deplină siguranță pentru toate părțile implicate.

Dezbatem aceste subiecte, dar și altele de interes pentru tine, și pe noul grup de Facebook Parteneri Imobiliare.ro pe care l-am organizat tocmai pentru a te ajuta să ai o linie directă de comunicare cu echipa noastră de product și de marketing. Hai și tu în grup!

Și nu uita, dacă vrei să ai acces la informații de calitate dedicate adevăraților profesioniști din imobiliare, atunci te așteptăm cu un Like pe pagina de Facebook Clubul Profesioniștilor în Imobiliare sau cu un Subscribe pe canalul nostru de YouTube.

Citește și: Septembrie 2020, luna recordurilor pentru Imobiliare.ro

Citește și: Noutăți pentru profesioniștii din imobiliare. Află ce ți-am pregătit!

Citește și: Sărbătorim 1 an de imoExpert, emisiunea care aduce profesioniștii mai aproape de consumatorii de imobiliare

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])