Amenajare: ce tip de țiglă aleg românii?

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţiişi grădinărit, când vine vorba de acoperișul casei, majoritatea românilor aleg țigla metalică și tabla cutată zincată, materiale ce sunt preferate în comparație cu celelalte soluții de construcție.

home improvement”Țigla metalică oferă numeroase avantaje comparativ cu celelate soluții pentru acoperișul casei. Este mult mai ușoară în comparație cu țigla din beton sau ceramică și, din acest motiv, toată substructura din lemn se subdimensionează și costă mai puțin. De asemenea, este potrivită pentru orice casă cu șarpantă și nu numai”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

Potrivit reprezentantului Hornbach, culorile preferate de români, care se regăsesc permanent în stoc, sunt roşu şi maro. În ceea ce privește tipurile de țiglă metalică, magazinele Hornbach comercializează trei tipuri diferite de grosimi, gama fiind structurată pe categoriile ”good”, ”better” și ”best”, respectiv 0,4 mm, 0,45 mm şi 0,5 mm. În plus, țigla metalică și tabla cutată sunt comercializate într-o gamă bogată de culori, pe care retailerul le oferă la cerere/comandă specială. Alternativele la țigla metalică sunt țigla din beton, ceramică, tablă flatuită, soluții rustice/ecologice precum șindrila de lemn sau stuf.

B2B Marketing, Events & Education Coordinator