Andreea Comșa vinde ansamblul lui Ovidiu Șandor

Proiectul imobiliar dezvoltat de Mulberry Development în Timișoara va avea o echipă de vânzări locală coordonată de Premier Estate Management.

Andreea Comsa PremierMulberry Development, compania condusă de antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor, a încheiat un parteneriat strategic cu Premier Estate Management pentru oferirea unor servicii de consultanță încă din faza de proiect, dar și pentru înființarea și coordonarea unei echipe locale responsabilă de vânzarea apartamentelor din cadrul ansamblului imobiliar mixt dezvoltat în vecinătatea centrului Timișoarei.

“Colaborarea cu Mulberry Development constituie o premieră pentru echipa noastră marcând extinderea activității de consultanță în afara Bucureștiului. Vorbim de un proiect ce va deveni emblematic pentru piața rezidențială din România. În acest moment prioritatea noastră este de a constitui o echipă în Timișoara, dar suntem deschiși, încă de la început, la a colabora cu agențiile imobiliare locale”, subliniază Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management.

Proiectul, care se va întinde pe o suprafață de 5,3 hectare pe Bulevardul Take Ionescu, este una dintre cele mai ample investiții din zona de vest a țării, cu un total planificat de 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri și o importantă componentă de servicii.

“Suntem încrezători că această colaborare va fi benefică atât pentru cele două părți implicate, cât și pentru viitorii proprietari. Un aspect important care a stat la baza deciziei noastre este experiența pe care echipa Premier Estate Management o are în reprezentarea unor proiecte mari și oferirea celor mai potrivite soluții locative pentru cei interesați să achiziționeze un apartament”, arată Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului.

Premier Estate Management va oferi servicii de consultanță în cadrul proiectului imobiliar mixt dezvoltat de Mulberry Development în Timișoara și va coordona activitățile de vânzare a componentei rezidențiale ce va însuma până la 1.200 de apartamente și 2.000 de locuri de parcare. Conceptul proiectului avansează rapid, demararea primelor lucrări de pregătire a șantierului fiind planificată pentru perioada următoare. După obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor de construcție, lucrările vor demara și vor avansa într-un ritm susținut, astfel încât prioritară va deveni livrarea primelor apartamente. Proiectul a cărui investiție va depăși 130 de milioane de euro va fi dezvoltat etapizat. Prima etapă, care va demara în perioada următoare va include 300 de apartamente.

Dezvoltatorul și-a anunțat intenția de a crea un concept integrat, incluzând, pe lângă cele două componente majore, rezidențial și office, o serie de servicii și funcționalități atractive și complementare. Dintre acestea, amintim: un parc nou, locuri de joacă pentru copii, gym prevăzut cu piscină sau pistă de alergat, restaurante, cafenele. De asemenea, va fi dezvoltată, în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, o soluție care să asigure orașului o legătură coerentă pe relația Nord – Sud, care va prevedea inclusiv construcția și integrarea unei noi străzi ce va străbate terenul pentru a face legatura între bulevard și malul Begăi.

Despre Mulberry Development

Mulberry Development este o companie activă pe piața imobiliară locală încă din 2005. Cunoscută în special pentru dezvoltarea celor mai importante complexe office din orașele secundare din România, City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca, dezvoltatorul a anunțat de curând un al treilea proiect major, cu o componentă rezidențială majoră, situat în vecinătatea centrului Timișoarei.

Despre Premier Estate Management

Premier Estate Management este una dintre cele mai mari companii de consultanță în domeniul imobiliar din România. Cu o vechime de 8 ani pe piață, compania are un portofoliu de investiții de peste 150 milioane de euro și cuprinde peste 1.000 de apartamente gestionate în regim de exclusivitate în ansambluri rezidențiale precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Citadella Titan, Pallady Towers, Bucuria, Maison 10, The Norm, Mediteraneo și Vivando Residence.