Ansamblul Citadella Titan, vândut în totalitate

Premier Estate Management, companie de consultanţă şi vânzări asistate în domeniul imobiliar, a vândut toate apartamentele din complexul rezidenţial Citadella Titan, în cei doi ani de administrare.

Citadella TitanAproximativ 85% din numărul total de apartamente au fost tranzacţionate prin programul Prima Casă. Complexul a intrat în portofoliul companiei la începutul anului 2014.

Amplasat în cartierul Titan, complexul are o suprafaţă totală de 7.900 de metri pătrați şi include două clădiri eficiente energetic, cu câte 14 etaje, totalizând un număr de 224 de apartamente, dintre care 38 apartamente studio, 114 apartamente cu 2 camere şi 72 cu 3 camere. Preţurile de vânzare au pornit de la 35.000 euro + TVA 5% (pentru garsoniere), 49.000 euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 camere) şi 65.000 euro (pentru apartamentele cu 3 camere).

“Proiectul Citadella Titan s-a bucurat de un real succes încă de la intrarea sa în portofoliul Premier Estate Management, înregistrând mai multe recorduri de vânzări în aceşti doi ani. Epuizarea stocului de apartamente ne-a reconfirmat atât eficiența strategiei de vânzări, adaptată nevoilor actuale pe piaţa rezidenţială, cât şi succesul programului Prima Casă. Majoritatea proprietarilor sunt tineri care şi-au dorit să se mute într-un ansamblu rezidenţial nou, de o calitate bună şi la un preţ accesibil, iar Citadella Titan le-a oferit un raport foarte bun calitate-preţ” a declarat Andreea Comşa, Managing Director Premier Estate Management.

În cadrul ansamblului rezidenţial proprietarii beneficiază de o serie de facilităţi precum zona de relaxare, parcare atât subterană cât şi supraterană precum şi serviciu de pază 24/24h. Amplasarea sa oferă acces uşor la toate mijloacele de transport – metrou, tramvaie, autobuze – dar şi către Autostrada Soarelui. Ansamblul este potrivit şi pentru familiile cu copii, deoarece în imediata apropiere se află mai multe grădiniţe şi şcoli, policlinici, spitale şi hipermarketuri.

Premier Estate Management a înregistrat în primele 5 luni ale anului vânzări record de apartamente şi terenuri, în valoare totală de peste 22 milioane euro. Cele mai bune vânzări rezidenţiale au fost înregistrate în complexul rezidenţial Asmita Gardens, unde au fost tranzacţionate apartamente în valoare totală de peste 4,5 milioane euro, în timp ce departamentul de investiţii al companiei a intermediat terenuri şi pachete investiţionale în valoare de 6 milioane euro.