Au vândut în nouă luni mai mult decât într-un an

Coldwell Banker Affiliates of Romania a vândut, în perioada ianuarie-septembrie 2015, mai multe apartamente în Cosmopolis decât în întregul an 2014.
Cosmopolis_797x600Coldwell Banker Affiliates of Romania, manager și agent exclusiv, a înregistrat o creștere a vânzarilor în cadrul Cosmopolis de peste 35% în primele nouă luni din acest an comparativ cu perioada similară din 2014, aproximativ trei sferturi din locuințe fiind cumpărate înainte de finalizare. Astfel, în primele nouă luni ale anului au fost vândute 370 de locuințe în Cosmopolis, iar până în prezent – 380.

“Cererea pentru locuințe noi a crescut semnificativ în acest an, cumpărătorii fiind dispuși să cumpere și locuințe care se vor finaliza într-un interval de până la 6 – 9 luni dacă dezvoltatorul și proiectul rezidențial beneficiază de un renume. În cadrul Cosmopolis există un stoc foarte redus de locuințe finalizate și nevândute și avem în portofoliu și alte proiecte rezidențiale în care sunt vândute locuințe cu până la nouă luni înainte de finalizare”, declară Gabriel Voicu, director New Homes division în cadrul Coldwell Banker Affiliates of România, agentul exclusiv al Cosmopolis.

În acest an, în Cosmopolis, vor fi finalizate peste 400 de apartamente și vile în urma unor investiții de 18 milioane de euro. Cosmopolis este unul din cele mari proiecte rezidențiale din România, cu peste 1900 de locuințe finalizate, comunitatea din cadrul proiectului numărând aproximativ 3500 de locuitori. În cadrul proiectului există deja o serie de facilități care includ un supermarket operat de Carrefour, gradiniță, un parc, o plajă privată pe malul lacului din apropierea ansamblului, șapte piscine exterioare, numeroase terenuri exterioare de baschet și de tenis, farmacie, pizzerie și mai multe terenuri de joacă pentru copii.

În plus, locuitorii au transportul asigurat până la stațiile de metrou Pipera sau Aurel Vlaicu, și în weekend și până la Băneasa Shopping City, prin linii de microbuz care circulă la un interval de o oră.Compania este manager și agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidențiale din București, printre care Cosmopolis, MetroCity Academiei și Onix Residence.