Avem noutăți așa că revenim cu un nou episod Tech Agenda

Ți-am pregătit încă o serie de noutăți așa că revenim cu un episod Tech Agenda în care colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coodinator, le prezintă în detaliu.

În primul rând, vorbim în noul episod Tech Agenda despre cum vei putea să primești, de acum, leaduri direct pe Whatsapp pentru proprietățile pe care le promovezi pe Imobiliare.ro.

Îți aducem, totodată, o veste pe care probabil o aștepți de mult. Am implementat plata cu cardul! Alex îți explică, pas cu pas, ce trebuie să faci atunci când vrei să îți plătești factura online și ce bifezi pentru a activa opțiunea de plată recurentă.

Nu uita – te așteptăm la discuții pe noul grup de Facebook Parteneri Imobiliare.ro. L-am organizat tocmai pentru a te ajuta să ai o linie directă de comunicare cu echipa noastră de product și de marketing.

Dacă vrei să ai acces la și mai multe informații de calitate dedicate adevăraților profesioniști din imobiliare, atunci te așteptăm cu un Like pe pagina de Facebook Clubul Profesioniștilor în Imobiliare sau cu un Subscribe pe canalul nostru de YouTube.

În caz că nu ai aflat până acum, zilele trecute s-a lansat și un nou raport care prezintă situația pieței rezidențiale din cele mai mari orașe din țară. Raportul a fost elaborat de Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro, și te va ajuta cu siguranță pentru că îți aduce informații relevante despre mersul pieței în trimestrului III.

DESCARCĂ RAPORTUL GRATUIT

Citește și: Septembrie 2020, luna recordurilor pentru Imobiliare.ro

Citește și: Sărbătorim 1 an de imoExpert, emisiunea care aduce profesioniștii mai aproape de consumatorii de imobiliare

Citește și: Informațiile despre performanța energetică, obligatorii în anunțurile de vânzare și închiriere

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])