Birouri în vile: Care sunt nevoile clienților?

În primele şase luni, vilele cu destinaţie de birouri au fost preferate preponderent de firmele din domeniul serviciilor profesionale şi personale,potrivit ESOP.

SAMSUNG CAMERA PICTURESAPEX (Accounting Payroll Experts) Team, companie de consultanță specializată în servicii de contabilitate și salarizare a închiriat integral o vilă elegantă cu o suprafață totală de 1.165 mp, într-o zonă elitistă din partea de centru-nord a Capitalei, în Primăverii, fiind asistați de ESOP Consulting.

Zona Primăverii conferă un statut privilegiat companiilor de servicii care îşi stabilesc aici sediile, fiind un atribut al segmentului premium şi atrage în continuare un segment constant de cereri de birouri, care s-au menţinut chiar şi în perioada de criză.

În primele şase luni, vilele cu destinaţie de birouri au fost preferate preponderent de firmele din domeniul serviciilor profesionale şi personale, reprezentând peste 70% din cererea de pe acest segment imobiliar” , declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

Clădirea de lux, construită recent, are spații de birouri tip open space, tavan înalt, cablare perimetrală, parchet, lift Schindler, sală cu facilități pentru organizarea de conferințe, CCTV, bucătărie mobilată, prize date-voce, sprinklere, climatizare cu unități split, centrală termică.

Am ales această variantă pentru a raspunde nevoilor companiei APEX de dezvoltare atât din punct de vedere al portofoliului de clienţi cât şi a numărului în creştere al consultanţilor noştri, dorind să oferim un mediu de lucru plăcut şi confortabil pentru ambele categorii”, declară Cătălina Rusu, Partner Head of Finance & Administration al APEX (Accounting Payroll Experts) Team.

Birourile închiriate de APEX Team se află într-o zonă premium, în cartierul Primăverii, în apropierea Parcului Herăstrău, dar dispune și de acces facil către toate tipurile de mijloace de transport, inclusiv metrou.