Cât costă un complex turistic aflat la 5 kilometri de Castelul Regal de la Săvârșin?

“Izbucul Păstrăvăriei”, complex turistic situat în satul Căprioara, comuna Săvârşin, judeţulArad  are potențial de exploatare și extindere, în scop privat, pentru o reședință de poveste sau în scop turistic, pentru un business de succes, potrivit descrierii Artmark Historical Estate, compania care scoate proprietatea la licitatie.

Izbucul Pastravariei 2 omplexul se întinde pe 2,15 hectare de teren și este format din cabană structurată pe D+P+M în suprafață totală de 572 de metri pătrați, 5 căsuțe de vacanță din lemn cu dormitor, baie si terasă proprie, teren de sport multifuncțional cu instalație nocturnă, alee de alergare și pentru biciclete, traseu pitonat pentru alpinism, trei lacuri pentru pescuit cu alimentare gravitațională populate cu crap, caras, știucă, clean si roșioară, izvor de apă plată, peștera vie “Izbucul Păstrăvăriei‘’, cu formațiuni calcaroase în dezvoltare și lac de acumulare.

‘’Izbucul Păstrăvăriei” dispune de 18-20 locuri de cazare, cramă și sală pentru conferințe. Din punct de vedere economic, complexul turistic se află într-una dintre cele mai dezvoltate regiuni din România. Prețul de pornire este de 590.000 de euro, iar organizatorii licitației, Artmark Historical Estate, estimează un preț de vânzare cuprins între 750.000 și 1.000.000 euro.

Izbucul Pastravariei

De la complex se pot organiza vânători la toate speciile de vânat, cu gonași din zonă, fiind situat în localitatea Căprioara care face parte din Ocolul Silvic Valea Mare, cel mai bogat în vânat din partea de vest a țării. Anual se vânează aproximativ 250 de mistreți. Vânatul mare – urși și cerbi, este de asemenea prezent în împrejurimi. Vânatul se poate prepara în spațiul special amenajat din incinta domeniului.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI