Ce să facă un agent imobiliar la un târg de mobilă?

La finalul lunii martie va avea loc, la ROMEXPO, prima ediție a MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare. Ce să caute un agent imobiliar la acest târg?

mobila_expoManifestările expoziționale din domenii conexe imobiliarelor sunt un bun prilej pentru a te pune la curent cu ultimele tendințe în materie, importante pentru înțelegerea comportamentului clienților potențiali. În cazul mobilei spre exemplu, dacă înțelegem ce fel de mobilier doresc să-și achiziționeze proprietarii de casă nouă, putem face apoi sugestii, în acest sens, clienților potențiali cu care mergem la vizionări. „ Înainte de Sărbători, exista un interes crescut pentru schimbarea aspectului locuinței și înlocuirea mobilierului și a altor produse pentru casă cu unele noi”, spune Aurica Sereny,presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).

fabricarea de mobilaO altă tendință ce reiese din abordarea organizatorilor este că românii nu sunt dispuși să cheltuie prea mult pe mobilier (click pe graficul din stânga pentru a vedea evoluția domeniului în ultimii doi ani). ” MOBILA EXPO vine cu un concept nou și pune în prim-plan reducerile. Ceea de distinge acest eveniment de toate manifestările expoziționale similare, este faptul că în cadrul acestui eveniment vizitatorii vor putea achiziționa pe loc produsele expuse și vor beneficia de cele mai mari discount-uri din piață, producătorii pregătind oferte de nerefuzat ”, spun reprezentanții târgului.

Ce altceva mai poate face un agent imobiliar la un astfel de târg? Să-și caute mobilă pentru birou, de exemplu, dar și să identifice clienți potențiali. În mod sigur, ca la orice altă manifestare de gen, și la acest târg vor fi vizitatori care prospectează piața. Poate că printre aceștia se află și oameni în căutarea unei locuințe, care vor să beneficieze de reducerile de la târg și să cumpere mobila înaintea casei. Așadar, ”trageți cu urechea” la discuțiile de la standuri. împărțiți cărți de vizită și poate veți pleca de la târg cu câteva vizionări stabilite.

MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare este un eveniment organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Clubul Român de Mobilă și EUROEXPO.Manifestarea se va desfășura în perioada 26-29 martie, în primele trei zile programul este între orele 10 și 18, iar în ultima zi – între 10 și 16. Prețul biletului de acces este 10 lei.