Chinezii, cei mai importanți cumpărători de locuințe din SUA

Long & Foster Real Estate a făcut un parteneriat cu portalul imobiliar Juwai.com pentru a atrage clienți din China.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-happy-woman-holding-house-keys-image29655476

Long & Foster Real Estate, cea mare companie imobiliară familială din Statele Unite ale Americii, a semnat un parteneriat cu Juwai.com, cel mai mare portal imobiliar internațional din China. Scopul parteneriatului este de a atrage cumpărători de locuințe din China în zonele Mid-Atlantic și Northeast din SUA.

Potrivit National Association of Realtors (NAR), citată de Long & Foster Real Estate, chinezii formează cel mai mare grup de cumpărători străini de locuințe din SUA, reprezentând un procent de 16% din cumpărătorii internaționali. NAR estimează că grupul de cumpărători chinezi a cheltuit 29 de miliarde de dolari pe achiziția de locuințe din SUA, în ultimul an.

Parteneriatul dintre compania imobiliară americană și portalul din China presupune ca Long & Foster să-și prezinte ofertele pe Juwai.com.Agenții imobiliari din cadrul companiei vor putea să-și posteze biografiile și listing-urile individuale pentru a atrage cumpărători.

”Unul dintre motivele pentru care Long & Foster rămâne numărul 1 pe segmentul companiilor «family-owned» de real estate rezidențial este că investim constant în noi unelte care să-i ajute pe agenții și pe clienții noștri să vândă repede case la cel mai bun preț. Acest parteneriat creează o legătură directă între listing-urile noastre și cumpărătorii din piața cu cea mai rapidă creștere din lume. Am studiat piața și am ales Juwai.com pentru că are cea mai mare audiență de cumpărători internaționali din China”, spune P. Wesley Foster, Jr., fondator și CEO al ”The Long & Foster Companies”.

Top state americane căutate de cumpărătorii chinezi

  1. 1. North Carolina
  2. 2. Maryland
  3. 3. Pennsylvania
  4. 4. New Jersey
  5. 5. Virginia
  6. 6. District of Columbia
  7. 7. Delaware
  8. 8. West Virginia

Sursa: Long & Foster Real Estate

De partea cealaltă, Andrew Taylor, co-CEO al Juwai.com, spune că posibilitatea de a cumpăra o locuință în SUA, țară în care dreptul de proprietate este sfânt, este unul dintre lucrurile care îi atrag pe cumpărătorii chinezi. ”Chinezilor le place să cumpere locuințe în SUA pentru că devin proprietari pe loc, ceea ce în China nu ese posibil. În plus, când te uiți la economia globală din prezent, real estate-ul american pare a fi o investiție relativ sigură, pe termen lung”.