Coldwell Banker, 1.000 de apartamente noi vândute în 2014

Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania, spune că anul încă în curs a fost cel mai bun pentru piața rezidențială de la declanșarea crizei economice.

Valentin_Ilie(Potrivit reprezentanților săi, Coldwell Banker Affiliates of Romania va încheia anul 2014 cu peste 1000 de apartamente noi vândute în ansambluri rezidențiale, direct de la dezvoltator, în creștere cu aproximativ 30% comparativ cu anul precedent.

”2014 a fost cel mai bun an pentru piața rezidențială de la declanșarea crizei economice și poate fi considerat anul stabilizării. Prețurile și-au continuat tendința de stabilizare iar dezvoltatorii au lansat o serie întreagă de proiecte, interesul față de piața rezidențială fiind la cote ridicate”, afirmă Valentin Ilie(foto stânga), CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Potrivit unei analize Coldwell Banker, peste 7000 de locuințe urmează a fi finalizate în acest an în proiecte rezidențiale din București și împrejurimi, număr care surclasează rezultatele înregistrate în anii de vârf ai pieței imobiliare. Aproximativ 30% din unitățile finalizate în acest an în București fac parte din proiecte de mici dimensiuni, cu o medie de 30 de unități pe proiect.

”Locuințele finalizate în acest an sunt mult mai bine adaptate cererii, o bună parte dintre ele fiind deja vândute. Vor fi și dezvoltatori care vor înregistra rezultate mai slabe însă cu o strategie bună de preț și o echipă profesionistă de vânzări se pot obține vânzări satisfacatoare, cerere există”, a mai afirmat Valentin Ilie.

Departamentul rezidential al Coldwell Banker Affiliates of Romania a primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru ”Residential Sales Team of the Year” din partea Construction & Investment Journal.