Coldwell Banker, 1.000 de locuințe la tIMOn

Coldwell Banker Affiliates of Romania va prezenta la Târgul Imobiliar Național tIMOn un portofoliu format din locuințe în 11 proiecte rezidențiale din București și Brașov.

rsz_cosmopolis_11Pe perioada tIMOn vor fi desfășurate promoții care vor consta în reduceri de până la 10% din prețurile de vânzare ale locuințelor din portofoliul Coldwell Banker amplasate în proiectele Citta’ Residential Park, Cosmopolis, FeliCity, Lake View Apartments, MetroCity Academiei, Pipera Residential Park, Politehnica Park Residence, Onix Residence, toate amplasate în București, și Dorobanților Residence, Sânpetru Residence și Transilvania Residence, amplasate în Brașov.

“Anul acesta a debutat bine, în ciuda incertitudinilor din piață, cu o cerere în creștere și menținere a numărului de tranzacții, în contextul unei oferte tot mai variate și a stabilizării prețurilor și îmbunătățirii ofertelor de creditare”, declară Andrei Sârbu, vicepreședinte Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Pe perioada tIMOn vor fi disponibile studiouri duble în cadrul Cosmopolis la 39.900 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere în FeliCity de la 49.200 de euro + 5% TVA sau studiouri la 36.750 de euro + 5% TVA în cadrul Transilvania Residence, proiect premium amplasat în centrul Brașovului, care poate fi atractiv și ca investitie, oferind un potențial randament anual de 6,5% în euro prin închiriere.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este manager și agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidențiale în Bucuresti și în țară. În ultimii doi ani Coldwell Banker Affiliates of Romania a vândut integral mai multe proiecte rezidențiale din București, printre care Rose Garden, Alia Apartments, Nordia Residence sau UpTown Residence. Compania a vândut în 2015, direct de la dezvoltator, peste 1.300 de locuințe noi doar în București.

Târgul Imobiliar Național va avea loc în perioada 24-27 martie în Piața Constituției din București.