Cum îți administrezi și mai eficient portofoliul de anunțuri? Instrumentul care îți spune ce face competiția

Vrei să te asiguri că administrezi cât se poate de eficient portofoliul de anunțuri astfel încât să obții mereu cele mai bune rezultate? Te-ai gândit cu siguranță că nu ar strica să arunci o privire la modul în care acționează concurența pentru a-ți adapta strategia și pentru a-ți crește vizibilitatea, iar acum o poți face apelând la una dintre funcționalitățile exclusive incluse în pachetul de servicii Best.

Este vorba despre oportunitatea de a genera rapoarte pentru a afla lunar cum performează anunțurile tale în comparație cu principalul competitor, dar și față de media înregistrată la nivelul pieței pe care activezi. Observând exact situația portofoliului competitorilor tăi, ai ocazia de a-ți adapta strategia pentru a-ți poziționa cât mai bine propriile anunțuri.

Practic, îți propunem un instrument de benchmarking extrem de util, ușor de accesat și de utilizat, indispensabil oricărui profesionist în real estate care își dorește să segmenteze anunțurile în funcție de interesul său, să crească performanța acestora, să se diferențieze clar de principalii jucători din piață și să își accelereze business-ul.

Rapoartele de performanță nu sunt singurele facilități deosebite de care beneficiază cei care aleg pachetul de servicii Best al Imobiliare.ro, care oferă cea mai bună expunere anunțurilor.

Aceștia au și oportunitatea de a se promova, prin intermediul bannerelor, în rețeaua publicațiilor Ringier, accesată lunar de 11 milioane de vizitatori unici.

AFLĂ AICI detalii suplimentare despre modalitățile prin care îți poți crește afacerea împreună cu Imobiliare.ro.

CONSULTĂ ACUM noile pachete de servicii și facilitățile de care poți beneficia pentru a-ți accelera business-ul în imobiliare.

Ai și alte întrebări? Nu ezita să participi la evenimentele cuprinse în seria CPI Regional 2019 pentru a discuta direct cu membrii echipei Imobiliare.ro despre noile funcționalități cuprinse în pachetele de servicii dedicate profesioniștilor în real estate. Calendarul CPI Regional 2019 este DISPONIBIL AICI. 

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])