Curs de social media în 10 pași

Accendo Training organizează, în perioada 29-31 august, un curs de social media acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

FacebookPrezența în social media (rețele sociale) a agentului imobiliar reprezintă unul dintre factorii de succes în această meserie. Și aceasta deoarece platforma de social media influența comportamentul consumatorilor, poate oferi o mai bună înțelegere a clienților potențiali și, nu în ultimul rând, contribuie semnificativ la fidelizarea clienților existenți.

Accendo Training organizează, în perioada 29-31 august, un curs de social media în 10 pași. Calificarea certificată de ANC în urma absolvirii acestui curs este ”specialist relații publice și comunicare. Pe parcursul celor trei zile, cursanții vor învăța despre aspecte precum mediul online, profilul consumatorului digital și identificarea grupurilor țintă, structura unei strategii de social media, setarea obiectivelor de social media marketing, promovarea în social media, inbound marketing, indicatori cheie de performanță, tendințe în social media în anul următor și multe altele.

Cursul se adresează departamentelor de online, de marketing, de comunicare, de PR, de vânzare, logistică, procurement etc. Cursul este susținut de Ioana Barbu, trainer cu șapte ani de experiență, acreditat ANC. Ioana Barbu are experiență în formarea și și activitatea profesională în relații publice și campanii de comunicare pentru sectorul ONG și societatea civilă, precum și în mediul online, prin specializare în strategie de marketing și comunicare digitală. Din 2010, Ioana Barbu este Digital Marketing Manager & Strategist în cadrul agenției de social media ,arketing WeBuzz.

Taxa de participare este de 950 de lei și cuprinde suportul de curs, coffee break, lunch break, taxa pentru examenul ANC, diploma și suplimentul descriptiv. Mai multe detalii și informații de contact pot fi găsite pe site-ul Accendo Training.