ESOP: ”În 2015 a crescut numărul tranzacțiilor mari cu vile”

Cea mai recentă tranzacție intermediată de ESOP este închirierea de către Benefit Seven a unei vile din Cotroceni.

vila_birouri_7card_Esop_1Benefit Seven, firma care oferă serviciile 7card a închiriat o vilă istorică lângă Palatul Cotroceni, prin intermediul ESOP Consulting. Vila închiriată de Benefit Seven va servi ca spaţiu de birouri pentru stafful companiei şi este amplasată într-o zonă premium, în apropierea Palatului Cotroceni. Tranzacţia , intermediată de ESOP, prevede închirierea integrală a vilei ce are o suprafaţă construită de 740 de metri pătrați. Clădirea de patrimoniu, realizată în stil neoromânesc, a fost renovată recent.

„În 2015, a crescut cu 20% numărul tranzacţiilor mari, cu vile ce au suprafeţe cuprinse între 300 şi 1.200 de metri pătrați, reprezentative pentru zonele unde sunt amplasate, atât construcţii vechi, bine renovate, precum cea din zona Cotroceni, cât şi vile noi, cu design plăcut din zone precum Domenii, Unirii şi Primăverii”, afirmă Alexandru Petrescu, managing partner în cadrul ESOP Consulting / Corfac International. ”Benefit Seven este un chiriaş din domeniul serviciilor personale de nişă, aflat într-o creştere accelerată, care a decis să-şi facă un upgrade spaţiului de birouri prin intermediul nostru, alegând un amplasament de lux şi o clădire memorabilă.”

Vila are în total 13 camere şi şase grupuri sanitare, plus o bucătărie, fiind dispusă pe demisol, parter, etaj şi mansardă. Curtea individuală este pretabilă şi pentru parcare şi pentru spaţiu verde. „În 2015, activitatea companiei noastre s-a dezvoltat rapid, ajungând la un număr de 10.000 abonaţi activi ai serviciilor 7card, o dublare faţă de 2014 şi un număr de 229 săli, în creştere cu 62% faţă de 2014, ceea ce a dus la creşterea numărului de angajaţi şi implicit la nevoia de extindere a spaţiului de birouri”, declară Cătălin Ivaşcu, Operations Manager & Co-owner Benefit Seven. ”Am ales o clădire emblematică, renovată, într-o zonă de top, care să ofere unicitate spaţiului nostru de lucru. Amenajarea spaţiului interior a durat câteva luni, pentru că am dorit să personalizăm birourile în funcţie de destinaţia lor şi in acest sens am achizitionat obiecte de design, apelând la picturi, corpuri de iluminat, dar si mic mobilier în culori vibrante.”

Despre Benefit Seven

Benefit Seven a fost înfiinţată în 2012 şi este o companie deţinută de trei antreprenori români, Andrei Creţu, Iulian Circiumaru si Cătălin Ivaşcu, care au adus pentru prima dată în România serviciile de carduri unice, care oferă corporatiştilor acces concomitent la 230 cluburi sportive din marile oraşe ale ţării.

7card este un abonament lunar care permite accesul la săli de sport din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi, Ploieşti, Craiova, Craiova şi Piteşti. Reţeaua numără în prezent 10.000 de abonaţi activi şi un număr de 230 săli de sport.