Hanner, 100 de apartamente vândute în 2015

Valoarea totală a locuințelor tranzacționate de dezvoltatorul imobiliar anul trecut este de zece milioane de euro.

rander The Park 2Dezvoltatorul lituanian Hanner anunță că vânzările din proiectul The Park Apartments, amplasat în apropierea Parcului Tineretului, au atins o valoare de aproximativ 10 milioane de euro în 2015. Valoarea medie a unei tranzacții a fost de 85.000 de euro. Cele mai căutate unități au fost cele de trei și patru camere. Valoarea celei mai mari tranzacții a fost 155.000 de euro, cu TVA inclus, iar cea mai mică de 59.000 EUR.

Reprezentanții dezvoltatorului spun că media vânzărilor lunare a înregistrat o creștere puternică în a doua parte a anului 2015 ”datorită unui proiect unic de branding pe piața locală, care a inclus un parteneriat strategic cu unele dintre cele mai importante echipe de arhitecți și designeri din România”. Aceștia au propus concepte diferite de amenajare, cu bugete rezonabile și realizate aproape exclusiv cu design românesc. Colaborarea cu arhitecții vizează și apartamentele din clădirea THE PARK 2.

Silviu Grigorescu 2„Clienții actuali provin majoritar din domenii tehnice, în special IT, și sunt foarte atenți la modul în care investesc sumele de care dispun. Designul ne-a ajutat în comunicarea stilului de viață promovat în The Park Apartments și a avantajelor proiectului”, declară Silviu Grigorescu (foto), Country Manager Hanner România. „Clădirile din ansamblu au fost realizate cu o atenție deosebită la detalii precum izolarea termică, siguranța la incendii, compartimentare și gradul de utilizare a spațiului construit” a adăugat el.

În prima parte a anului 2015 Hanner a finalizat vânzarea primului bloc din proiect. În prezent cea de a doua clădire se află aproape de stadiul de recepție, iar clienții sunt interesați să tranzacționeze și apartamente off-plan din clădirile THE PARK 3 și 4, pentru care s-au încheiat deja contracte.

Printre avantajele oferite clienților de proiectul The Park Apartments se numără, potrivit reprezentanților dezvoltatorului, apartenența la o comunitate deja puternică, cu valori comune, localizarea clădirilor aproape de parc, școli, grădinițe, spitale și mari centre de shopping, dar și calitatea lucrărilor de construcții precum și o listă amplă de idei de amenajare și de abordare a spațiilor interioare.

Hanner lucrează în paralel la cele 3 clădiri noi ale proiectului The Park Apartments. Data finală de livrare a întregului proiect ar putea fi avansată cu un an dacă ritmul vânzărilor se va menține la același nivel, respectiv 2017. The Park este un ansamblu rezidențial care va totaliza 430 de apartamente și care presupune investiții totale de circa 40 milioane de euro.