În realitate ca-n randare: Nordis vinde Millo Village

Clienții care achiziționează o locuință în ansamblul de vile noi Millo Village o pot exact cum arată în imaginile virtuale de prezentare realizate de arhitecți.

Millo_Village_mobilat_NordisDe la mobilier – canapea, scaune, mese, fotolii, paturi etc – și până la perdele și lustre, chiar și cu tablouri verzi, realizate din plante naturale, toate pot fi achiziționate exact ca în imaginile din prezentare, la comandă, vilele fiind astfel disponibile exact ca în catalog.

„Împreună cu Nova Development, dezvoltatorul ansamblului, am gândit că este mult mai practic pentru cumpărător și îl scutește pe acesta de mult timp irosit. Este important pentru acesta să aibă la îndemână astfel de soluții complete de amenajare, să poată achiziționa vila și suplimentar să o poată amenaja exact cum și-a imaginat-o prima dată, când a văzut randările (imaginile virtuale) arhitecților. Astfel de soluții de mobilare și utilare sunt facilități pentru cumpărători, dar generează și un potențial de business pentru investitori” declară Robert Morel, senior consultant Nordis.

Ansamblul Millo Village, vândut în eclusivitate de Nordis se adresează în special familiilor cu copii, pentru care locurile de joacă și liniștea zonei sunt primordiale. Amplasat lângă Pădurea Andronache, complexul este format din 44 de vile, 20 cuplate și 24 înșiruite, dispuse pe mai multe niveluri: parter, etaj și mansardă, design-ul fiind o îmbinare între modern, cu ferestre mari dispuse pe toată înălțimea camerelor, încălzire în pardoseală, și clasic, cu fațade inspirate din arhitectura engleză, decorate cu cărămidă.

ansamblu_mobila_reala_randare_Millo

Suprafețele vilelor sunt cuprinse între 204 mp construiți și 213 mp construiți, iar fiecare vilă se vinde împreună cu 2 locuri de parcare. Lucrările de construcție au demarat, urmând ca primele locuințe să fie finalizate în primul trimestru din 2018.

Millo Village este primul proiect dezvoltat de Nova Development, care a ales Coral Construcții ca și antreprenor general. Coral Construcții are o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor civile, industriale și edilitare, având în portofoliu un vast număr de proiecte realizate.