MetroCity Academiei, vândut în proporție de 85%

Primul din cele două blocuri ale ansamblului rezidențial va fi finalizat peste două luni. Al doilea bloc este precontractat în proporție de 10%.

rsz_metrocity_academiei (1)Aproximativ 85% din unitățile aflate în primul bloc din cadrul proiectului rezidențial MetroCity Academiei au fost deja contractate, cu două luni înainte de finalizare. MetroCity Academiei va avea 235 de apartamente, primele 110 urmând a fi finalizate în acest an iar restul la jumătatea anului viitor. Apartamentele incluse în cel de al doilea bloc, care se va finaliza în vara anului viitor, sunt precontractate în proporție de 10%.

”Am înregistrat vânzari foarte bune încă din faza de dezvoltare datorită calității construcției, conceptului de construcție eficientă al MetroCity Academiei, amplasamentul bun, în imediata apropiere a viitoarei stații de metrou Academia Militară, reprezentând un alt factor atractiv. Exista un interes crescut pentru locuinte noi în apropierea noii Magistrale de metrou”, explică Bogdan Ghindea, project manager din partea Coldwell Banker Affiliates of Romania, consultant și agent exclusiv al ansamblului rezidențial.

MetroCity Academiei va avea 235 de apartamente, primul bloc, cu 12 etaje și 110 unități, urmând a fi terminat la finalul acestui an în timp ce restul locuințelor, amplasate într-un bloc cu două tronsoane, se vor finaliza în vara anului viitor. Principala caracteristică a MetroCity Academiei este reprezentată de faptul că proiectul este eficient din punct de vedere al construcției, spațiile comune având un procent de doar 10%, comparativ cu o medie de 15% pe piață, ceea ce se traduce printr-o reducere cu aproximativ 30% a costurilor anuale de întreținere ale unui locatar, potrivit reprezentanților ansamblului rezidențial.