Noul CEO al Move Inc: ”Piața imobiliară digitală va cunoaște o expansiune rapidă”

Ryan O´Hara preia din ianuarie postul de CEO al Move Inc., compania preluată recent de News Corp, corporația magnatului Rupert Murdoch.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-miniature-house-map-image7832056Luna trecută a fost finalizat procesul de achiziție a Move Inc, operatorul portalului imobiliar realtor.com, o tranzacție în valoare de 950 de milioane de dolari. Rețeaua de site-uri Move, care include și Move.com, atrage aproximativ 35 de milioane de oameni în fiecare lună, care petrec, în medie, 22 de minute pe aceste site-uri.

News Corp a anunțat recent, într-un comunicat de presă, numirea lui Ryan O´Hara, anterior președinte al Madison Square Garden Company. ”Suntem fericiți că Ryan O´Hara va prelua conducerea Move, având în vedere realizările lui în transformarea afacerilor în era digitală”, spune Robert Thomnson, șeful executiv al News Corp. ”Experiența lui Ryan în media digitale și industria divertismentului, precum și abilitățile sale de management sunt atuuri inestimabile pe care le vom avea în extinderea Move în această epocă a schimbării exponențiale. Ryan va începe munca la Move în prima săptămână din ianuarie, când vom demara de asemenea o amplă campanie de marketing în rețeaua digitală a The Wall Street Journal pentru a atrage trafic pe realtor.com. Ryan de-abia așteaptă să lucreze cu National Association of Realtors, un partener-cheie al Move, știind că realtorii sunt inima tranzacțiilor imobiliare americane ”

La rândul său, Ryan O´Hara vorbește despre imoprtanșa digitalului pentru tranzacțiile imobiliare: ”Piața imobiliară digitală va cunoaște o expansiune rapidă, în condițiile în care tot mai mulți oameni apelează la online pentru a cumpăra, vinde și închiria prorietăți în America și în care tot mai multe companii își fac reclamă pe platformele de real estate pentru a ajunge la proprietarii de locuințe. Cred că Realtor.com este gata să capitalizeze de pe urma acestei revoluții tehnologice”.