(P) Oportunitate: 10 ore de consultanță juridică gratuită pentru relocări de sediu

Strategia de dezvoltare a orașelor mari merge, în ultimii ani, în tandem cu tendința de a construi numeroase clădiri de birouri ce ajung să atragă atât companii nou intrate pe piața din România, cât și companii active deja pe plan local, dar care își doresc să facă un upgrade al sediului către birouri de clasa A ce oferă facilități de ultimă generație.

Timișoara are cea mai mare piață de birouri din România, după București și Cluj. Datorită numeroaselor dezvoltări imobiliare care sunt în proces de execuție la ora actuală în oraș vor fi disponibile, în următoarea perioadă, diverse spații noi de tip office, potrivite atât pentru companii mari, cât și mici.

Cu o suprafață de spații de birouri de 200.000 mp, conform ultimelor estimări, piața imobiliară din Timișoara este în plină efervescență. Ținând ritmul cu aceasta, casa de avocatură Hațegan Attorneys vine în întâmpinarea firmelor care doresc să își mute sediul într-una din noile clădiri care se construiesc în oraș, dar și în regiune, cu o oportunitate legală inedită. Primele 10 ore de consultanță juridică necesare pentru asistarea în vederea încheierii contractelor de închiriere pentru un spațiu office sunt oferite gratuit.

„Ideea de a avea birourile într-un nou ansamblu de clădiri este o mișcare pe cât de strategică, pe atât de firească pentru companiile cu o creștere dinamică. Noile ansambluri de clădiri de birouri oferă facilitățile de clasă A, dar propun și contracte care, de multe ori, includ clauze greu de descifrat sau de negociat de către potențialii chiriași, fără un suport legal specializat. În acest context, dorim să oferim acest sprijin firmelor care contemplează ideea unei relocări și să le ajutăm ca acest proces să fie cât mai lin, eficient și fără obstacole”, a declarat Ioana Hațegan, membru fondator al biroului de avocatură Hațegan Attorneys.

Fondat în 2004, biroul are o echipă dinamică, cu experiență, care oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru a satisface nevoile unei game largi de întreprinderi, persoane fizice și organizații. Acestea includ: M&A și Corporativ comercial, Financiar Bancar & Private Equity, Imobiliare, Construcții și PPP, Contracte comerciale, Litigii fiscale, Energie și resurse naturale, Insolvență, Tehnologia Informației, Muncă și Securitate Socială, Protecția datelor și Compliance.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])