(P) TNI – Târgul Național Imobiliar în 19-21 mai

Cel mai MARE târg imobiliar din ultimii 7 ani – Târgul Național Imobiliar TNI– începe VINERI, 19 MAI, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, în SALA UNIREA.Poza TNI
Evenimentul va fi unul de amploare prin numărul record de 122 de participanți ce vin în întâmpinarea clienților cu peste 15.000 oferte imobiliare pentru locuințe noi și vechi, case de vacanță, terenuri din București, ILFOV, Constanța, Cluj, Valea Prahovei, Brașov, dar și celelalte zone ale țării. Prețul minim în cadrul târgului imobiliar este de 4.700 euro TVA inclus pentru o construcție din lemn ce poate fi utilizată ca locuință de vacanță și despre care vizitatorii TNI pot găsi mai multe detalii la standul Imopedia, iar prețul maxim este de 4,2 milioane de euro pentru un hotel din Predeal de 5* ce face parte din portofoliul agenției Mervani Invest.

TNI: 40% din oferte se încadrează în Programul Prima Casă
Programul Prima Casă a salvat segmentul imobiliar aflat în criză și continuă să fie la mare căutare și acum când piața imobiliară este efervescentă. Conform unui comunicat emis în luna mai de Fondul Național de Garantare (FNGCIMM), Programul Prima Casă a atins un maxim istoric de peste 500 de solicitări de garantare pe zi.

În acest context, târgul imobiliar din 19-21 mai reprezintă cadrul ideal în care toți cei interesați își pot găsi locul pe care să-l numească „ACASĂ”, având ocazia de a alege din peste 6.000 de locuințe ce se încadrează în programul Prima Casă. În cadrul TNI cele mai accesibile locuințe noi fac parte din portofoliul agenției Premier Service și au prețul de pornire de 24.000 EURO TVA inclus pentru o garsonieră de 34mp ce este situată în sudul Bucureștiului, pe Șoseaua Giurgiului, 41.500 EURO TVA inclus pentru un apartament de 2 camere, 44mp în zona Berceni, în ansamblul Creativ Residence și de 53.500 EURO TVA inclus pentru un apartament de 3 camere, 58mp, din White Residences.

TNI: Se caută din nou locuințele din nordul Bucureștiului
Locuințele amplasate în nordul capitalei au revenit în atenția cumpărătorilor odată cu intensificarea tranzacționării pe segmentul rezidențial de lux în ultimele 10 luni. Preferate datorită finisajelor de calitate, a suprafețelor generoase și a amplasării în cartiere selecte, aproape de parcuri, marile corporații și aeroport, segmentul imobiliar de lux este bine reprezentat în cadrul târgului, 30% din oferta imobiliară fiind concentrată în zona de nord Bucureștiului.

„Târgurile imobiliare reprezintă pentru orice dezvoltator un bun prilej de a lua pulsul pieței, de a avea contact direct cu potențialii clienți și de a înțelege preferințele cumpărătorilor. Greenfield Băneasa aduce la prima ediție din acest an a TNI o ofertă care vine în întâmpinarea principalelor cerințe ale pieței din acest moment: bucătării închise și compartimentări inteligente, suprafețe optime cuprinse între 61 și 111 mp și, nu în ultimul rând, dotări de calitate superioară: încălzire prin pardoseală, centrală termică Viessman, ferestre cu 5 camere de izolare Salamander – Streamline, parchet cu grosimea de 8 mm Egger, ușă intrare blindată Pinum, uși interioare Pinum Smart, gresie și faianță Delta Design”, declară Adriana Patru, Marketing Specialist în cadrul Impact Developer & Contractor.

TNI: Soluții pentru investiții pe termen lung
Creșterile de prețuri continuă, iar în luna aprilie, conform Indicelui Imobiliare.ro Constanța este al patrulea mare oraș din țară, după București, Cluj-Napoca și Timișoara, în care prețul pe metru pătrat a depășit pragul psihologic de 1.000 EURO/mp, înregistrând un avans de 2,1%. Dinamismul resimțit pe întreg segmentul imobiliar a dus de revenirea încrederii generale în piața de profil și la creșterea apetitului pentru achiziția de locuințe de vacanță ca soluție de investiție pe termen lung. În cadrul târgului imobiliar TNI vizitatorii își pot alege locuințe de vacanță în Mamaia Nord cu vedere la Marea Neagră al căror preț pornește de la 29.000 EURO, beneficiind și de toate facilitățile unui resort de detalie internațională.

Și locuințele cu vedere la munte sunt o variantă sigură de investiție, fiind la mare căutare în orice perioadă a anului. Prețurile pornesc de la 24.500 EURO pentru apartamente în Bușteni Regal Apartments și respectiv 27.000 EURO în Cioplea Best View din Predeal. În cadrul TNI persoanele interesate de proprietățile de vacanță pot alege din peste 3.000 de unități situate la mare și la munte. Dacă vreți să vă relaxați într-un peisaj de vis aproape de București, în care să beneficiați de apartamente cu grădină cu acces la ponton, debarcader, piscine, terenuri de tenis și cluburi de socializare, ansamblul Club Lac Snagov are imobile de vacanță cu prețuri între 45.000 EURO și 260.000 EURO.

TNI– târgul imobiliar cu finanțare inclusă
Un eveniment imobiliar nu ar fi complet fără prezența soluțiilor de finanțare prin care nevoia de locuințe se concretizează, devenind cerere. La târgul imobiliar ce începe VINERI, 19 mai, vizitatorii pot discuta direct cu reprezentanții BRD-GSG, Raiffeisen Bank și Kiwi Finance, primind soluția optimă de finanțare.

NOU în cadrul unui târg imobiliar- Case din containere maritime
Ingenioase și ecologice, casele din containere maritime reprezintă soluția pentru o locuință durabilă, modernă, extrem de rezistentă la cutremure, ușor de amplasat indiferent de locația terenului ce este accesibilă unei game largi de cumpărători. Deși în România acest concept este prezent pentru prima dată în cadrul unui târg imobiliar, casele din containere maritime au un viitor promițător, prețul de pornire fiind unul extrem de atractiv , de doar 11.990 EURO+ TVA.

Cel mai bun moment de cumpărare este acum! Oferte și discounturi maxime timp de 3 zile la TNI!
În România, prețurile locuințelor au crescut în ritm alert de anul trecut până în prezent. Cea de-a doua jumătate a anului 2016 a adus o scumpire a imobilelor cu peste 7%, iar creșterea pentru 2017 este preconizată undeva între 8-10%, comparativ cu anul trecut. Conform portalului HomeZZ.ro, în primul trimestru al acestui an, bucureștenii au căutat apartamente de 2 camere, cu prețuri între 30.000 euro și 100.000 euro, cartierele cele mai accesate fiind: Berceni, Militari, Brâncoveanu, Titan și Drumul Taberei.

În cadrul TNI fiind reunită toată oferta imobiliară într-un singur loc, expozanții au conceput oferte speciale pentru a face față concurenței directe. În acest context cel mai bun moment de cumpărare este ACUM, pe durata celor 3 zile de expoziție (19-21 mai), deoarece vizitatorii târgului imobiliar TNI au acces la proprietăți imobiliare cu DISCOUNTURI MAXIME. Astfel, vizitatorii au beneficii suplimentare doar pentru că își aleg locuința în cadrul celui mai mare târg imobiliar. Discounturi, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier și înscrierea gratuită la concursuri cu premii pe loc sunt doar câteva din avantajele oferite vizitatorilor Târgului Național Imobiliar.

În plus, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniu, vizitatorii târgului au acces GRATUIT la un program extins de workshopuri și conferințe pe teme de maxim interes. Detalii despre subiectele workshopurilor se găsesc pe websiteul evenimentului www.targulnationalimobiliar.ro.

Segmentul Locuințelor Verzi în dezvoltare continuă
Segmentul clădirilor verzi a depășit stadiul de trend, devenind un segment important al pieței imobiliare din România. Cu scopul de a furniza cumpărătorilor de locuinţe informaţii importante despre beneficiile financiare, pentru sănătate şi confort ale caselor cu eficienţă energetică ridicată şi responsabile faţă de mediu, Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) prezintă în cadrul TNI Green Homes Pavilion. Pe durata celor trei zile ale expoziţiei, experţi din sectorul construcţiilor verzi vor susţine prezentări informative, vor oferi consultaţii gratuite despre cum să economiseşti bani alegând o locuinţă verde şi vor prezenta proiectele rezidenţiale din România certificate în cadrul programului „Case Verzi” al RoGBC-ului. În plus, la târgul imobiliar ce începe vineri, 19 mai la Palatul Parlamentului vizitatorii găsesc inclusiv soluții de renovare pentru a-și transforma imobilul pe care îl au deja într-unul mai ecologic și mai eficient din punct de vedere energetic.

PREGĂTIȚI-VĂ VIZITA LA TNI!
Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, suprize și premii pentru vizitatori chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului, vă invităm să vă conectați la PAGINA DE FACEBOOK TNI.

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 – 19.00 ; Duminică: 10.00 – 16.00;
Bilet intrare: 10 RON