Plata prin rate la dezvoltator la Adora Forest Timișoara

Tagor  introduce sistemul de plată prin rate la dezvoltator pentru proiectul Adora Forest din Timişoara.

Adora ForestDezvoltatorul rezidenţial Tagor a introdus posibilitatea de a cumpăra o locuinţă prin rate la dezvoltator, ceea ce implică plata unui avans de 30% din valoarea apartamentului şi rate egale pe o durată de până la 6 ani.

De exemplu, pentru un apartament cu trei camere şi suprafaţa construita de 90 de metri pătrați, în valoare de 70.400 de euro plus TVA, cumpărătorul trebuie să achite un avans de 21.120 de euro plus TVA şi apoi rate lunare egale în valoare de 886 de euro plus TVA, timp de 6 ani.

„Aceasta este o opţiune pentru segmentul de clienţi cu o situaţie financiară peste medie şi care nu doresc să piardă timpul cu procedurile standard ale băncilor, având în vedere şi faptul că băncile au înăsprit condiţiile de creditare încă din primăvară”, a explicat Andreea Hamza, director de marketing şi vânzări  pentru proiectele rezidenţiale dezvoltate de Tagor.

„Vânzările merg foarte bine, Timişoara este un centru economic preferat de foarte mulţi investitori care creează noi locuri de muncă bine plătite. Suntem convinşi că noua opţiune de achiziţie, prin rate la dezvoltator, va da un nou impuls vânzărilor”, a declarat Mihaela Matei, reprezentant de vânzări în cadrul Hitch & Mosher, agenţia exclusivă a proiectului Adora Forest.

Prima fază a proiectului Adora Forest a fost finalizată acum un an, livrând pe piaţă 107 de apartamente şi garsoniere într-un bloc de 11 etaje, dintre care peste 70% au fost vîndute deja. Succesulprimei faze a determinat Tagor sa înceapă dezvoltarea, la nivel de proiect, a celei de-a doua faze a complexului, care ar putea include, printre alte dotări moderne, şi sistemul de încălzire în pardoseală.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor. Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, au continuat în 2014 şi 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timişoara şi Adora Pipera din nordul Bucureștiului.