Premier Imobiliare, un ansamblu ”cu de toate”

Compania imobiliară anunță începerea lucrărilor la complexul rezidențial Olympus Residence.

Olympus-Residence_Premier_ImobiliarePrețul rămâne principalul criteriu pe care-l au în vedere cumpărătorii de locuințe, potrivit unui studiu realizat de Imobiliare.ro, prezentat săptămâna trecută în cadrul primei ediții a CPI Național. Astfel, 76% dintre cei care au o nevoie imobiliară activă au spus că se uită în primul rând la preț atunci când aleg o locuință. Amplasamentul este important pentru 53,7%, în timp ce confortul contează pentru 36,6%.

Prețul este elementul scos în evidență și de Premier Imobiliare, companie imobiliară cu activități în sudul Bucureștiului, în comunicatul de presă prin care a anunțat demararea lucrărilor la ansamblul Olympus Residence. ”Românii care sunt în căutarea unei locuințe în zona de sud pot plăti pentru o garsonieră între 21.500 de euro (cu 28.65 mp) și 39.500 de euro (cu 37.75 mp), pentru un apartament de 2 camere între 29.300 de euro (cu 39.15 mp) și 82.300 de euro (cu 78.45 mp), iar pentru un apartament de 3 camere între 71.500 de euro (cu 68.1 mp) și 95.000 de euro (cu 90.4 mp). Prețurile includ T.V.A. de 5%”, spun reprezentanții companiei.

Prima fază cuprinde un corp de clădire cu două scări și regim de înălțime S+P+6 etaje. Vor fi disponibile 86 de unități locative în această primă fază, garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Ultimul nivel va fi format exclusiv din patru unități locative ”tip penthouse (suprafețe generoase, terase largi, vedere, etc.)”, pe fiecare scară. Termenul de finalizare pentru faza I este 20 decembrie 2016.

”L-am numit Olympus pentru că adună la un loc toată experiența acumulată în cei 23 de ani de existență în piața imobiliară a companiei. Olympus (…) va fi un mic orășel «cu de toate», cum îmi place să îi spun”, spune Alexandru Leona, manager de marketing, Premier Imobiliare.

Reprezentanții companiei mai spuncp viitorii proprietari vor beneficia de o serie de facilități precum teren de sport, locuri de joacă pentru copii, străzi ṣi trotuare pietonale amenajate, acces controlat cu bariere, spaţii verzi, locuri de parcare, acces facil la mijloacele de transport suprateran dar și la metrou (10 minute distanță față de stațiile Piața Sudului, Apărătorii Patriei).