Regatta: 90% dintre români aleg mediul online pentru a căuta o locuință

Peste 90% din românii care caută o locuință (casă sau apartament) aleg mediul online pentru a se informa cu privire la proprietățile disponibile pe piață, conform statisticilor Regatta Real Estate.

http://www.imobiliare.ro/“Digitalizarea în domeniul imobiliar nu doar că este foarte importantă, ci este vitală! În ultimii ani, ponderea cererilor venite de pe Internet a crescut substanțial, culminând cu anii 2015-2016, când aproape toate cererile înregistrate de compania noastră au venit din mediul online”, spune Eduard Uzunov, președintele Regatta Real Estate. Acesta este motivul pentru care la începutul acestui an compania și-a relansat site-ul, care are un design nou, curat și elegant, dar și multiple functionalităti.

“Având în vedere că traficul din dispozitivele mobile a depășit traficul desktop pe www.Regatta.ro, s-a pus foarte mare accent pe optimizarea pentru mobil, astfel încât utilizatorii să poată avea o experiență cel puțin la fel de bună ca și când ar naviga pe laptop sau desktop”, spune Eduard Uzunov.

În prezent Regatta Real Estate are pe site proprietăti în valoare de peste un miliard de euro, dintre care apartamente în valoare de 150 mil. euro, vile în valoare de 350 mil. euro și terenuri de 285 mil. euro, în timp ce diferență de peste 200 mil. euro este reprezentată de spații comerciale și industriale.